«Ο ΑΡΗΣ πρέπει να έχει τον σεβασμό όλων»

από Νίκος Παπαδόπουλος

«Πολλές φορές δεν παίζουν ποδόσφαιρο τα μπάτζετ»

Το παιχνίδι με τον Ακροπόταμο ανήκει στο παρελθόν για τον ΑΡΗ, ο οποίος από αύριο θα ξεκινήσει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με την Αναγέννηση Γιαννιτσών στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο προπονητής των Γιαννιτσών, Βασίλης Ασλανίδης μίλησε στο AllAboutARIS για την Κυριακάτικη αναμέτρηση των δύο ομάδων, πιστεύει σε μία καλή εμφάνιση από τους παίκτες του και σχολίασε την εικόνα της κατηγορίας. «Αντιμετωπίζουμε με σεβασμό ένα ιστορικό σωματείο όπως ο Αρης. Είναι αυτονόητο να λέμε ότι πρέπει να παίζει στη Σούπερ Λιγκ. Βρέθηκε από διάφορες συγκυρίες σε αυτή την  κατηγορία. Είναι ένα μεγάλο και ιστορικό σωματείο και σίγουρα πρέπει να έχει σεβασμό όλων.

Από εκεί και μετά ως Αναγέννηση θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, γνωρίζοντας τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε και πιστεύω ότι θα ανταποκριθούμε».

Ο ΑΡΗΣ ακόμα δεν έχει καταφέρει να ανταποκριθεί όπως θα έπρεπε στις απαιτήσεις της κατηγορίας, κάτι για το οποίο ο κ. Ασλανίδη προσπάθησε να δώσει τη δική του εξήγηση. «Ο νέος προπονητής έχει φέρει άλλον αέρα, είναι η αλήθεια όμως πως η ομάδα δεν έχει σταθεροποιήσει την απόδοση της, Τα… ιδιαίτερα της δεν τα γνωρίζουμε, αλλά είναι γεγονός ότι η κατηγορία είναι δύσκολη και πολλές φορές δεν παίζουν ποδόσφαιρο τα μπατζετ».

Ο προπονητής των Γιαννιτσών σχολίασε και τη «μάχη» της ανόδου, δίνοντας το προβάδισμα στον ΑΡΗ. «Καβάλα και Πανσερραϊκός είναι ανταγωνίσιμες ομάδες, αλλά ο ΑΡΗΣ έχει τη δυνατότητα να ενισχυθεί με πιο ποιοτικούς παίκτες και να σταθεροποιήσει την απόδοση του μετά τον Ιανουάριο».

Οσον αφορά τα Γιαννιτσά, είναι ξεκάθαρο σε όλους πως στόχος είναι η παραμονή, κάτι που επιβεβαίωσε και ο τεχνικός της. «Στόχος είναι η παραμονή και να δώσουμε ευκαιρίες σε παίκτες που προέρχονται από την περιοχή, μιας και οι οικονομικές συγκυρίες είναι δύσκολες».

Προτεινόμενα Άρθρα