"Εχει όλο το μέλλον μπροστά του"

από Νίκος Παπαδόπουλος

"Φοβερά προσόντα για την ηλικία του"

Ο Κυριάκος Μαζουλουξής τράβηξε στο χτεσινό παιχνίδι πολλά βλέμματα λόγω του ντεμπούτου του με τη φανέλα του Αρη. Δεν ήταν φυσικά η πρώτη φορά, καθώς το όνομα του συζητήθηκε το περασμένο καλοκαίρι, όταν αποτέλεσε την μόνη επιλογή του Δημήτρη Καλαϊτζίδη από την Κ-20, για να προωθηθεί στην πρώτη ομάδα.

Ο μόλις 17 ετών κεντρικός αμυντικός θεωρείται από τα ταλέντα της ηλικίας του και έχει όλο το μέλλον μπροστά του, όπως τόνισε στο AllAboutARIS  ο άνθρωπος που τον έφερε στον ΑΡΗ, Νίκος Πασιαλής.

“Κανονικά θα έπαιζε στην Κ-17 επειδή είναι γεννημένος το 1997, αλλά μ` άρεσε ως παίκτης και διαπίστωσα ότι μπορούσε να σταθεί και πιο ψηλά. Για αυτό και τον πήρα στην Κ-20. Βέβαια υπήρχε και ενδιαφέρον από άλλες ομάδες, όπως τον ΠΑΟΚ και συλλόγους της Αθήνας, αλλά ο παίκτης επέλεξε να έρθει στον ΑΡΗ”, είπε ο πρώην τεχνικός της Κ-20 των “κίτρινων”, αναφέροντας επίσης και κάποια από τα χαρακτηριστικά του Μαζουλουξή.

“Μιλάμε για ένα κλασσικό στόπερ με φοβερά προσόντα για την ηλικία του. Εχει πολύ καλό άλμα και γενικότερα δουλεύει πολύ παραπάνω απ` όσο χρειάζεται. Είναι σοβαρό παιδί και έχει όλο το μέλλον μπροστά του”.

Ο Μαζουλουξής πήρε χτες από τον Κάμπος την ευκαιρία, το θέμα όμως είναι να του δοθούν κι άλλες. “Αυτό είναι θέμα του προπονητή. Σημασία έχει πρώτα να βοηθήσει τον ΑΡΗ και μετά τον εαυτό του”, υπογράμμισε ο Νίκος Πασιαλής.

Προτεινόμενα Άρθρα