Το… μήνυμα της διαιτησίας

από AllAboutARIS

Συνεχίζεται η ίδια αντιμετώπιση του ΑΡΗ από τη διαιτησία. Αναγκαίο να λάβει μέτρα η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Το παιχνίδι στην Ελευθερούπολη έληξε και ο ΑΡΗΣ έκανε αυτό που έπρεπε παίρνοντας τους τρεις βαθμούς της νίκης έστω και αν δεν έθελξε και πάλι με την απόδοσή του. Ο σκοπός άλλωστε αγιάζει τα μέσα και οι βαθμοί είναι που μετρούν. Για τα επιμέρους αγωνιστικά συμπεράσματα, τους τομείς που η ομάδα χρειάζεται βελτίωση και τι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα υπεύθυνος είναι ο Πάουλο Κάμπος με τον Γιάννη Τοπαλίδη.

Εκείνο που προκάλεσε αλγεινή εντύπωση σε ένα ακόμη παιχνίδι, ήταν η συμπεριφορά της διαιτησίας απέναντι στον ΑΡΗ. Ακόμη και στη Γ΄ Εθνική, δυστυχώς οι κίτρινοι δεν τυγχάνουν του σεβασμού που πρέπει από τους άρχοντες της αναμέτρησης και αυτός είναι κάτι που οφείλει να προβληματίσει τον Γιώργο Γαλανό και να πάρει τα μέτρα του γιατί θα έρθουν και πιο δύσκολα και κρίσιμα παιχνίδια.

Κόντρα στον Αρη Ακροποτάμου, ο διαιτητής Αναστασίου δεν έκανε το κραυγαλέο λάθος κατά του ΑΡΗ, όμως όταν χρειάστηκε σεβάστηκε περισσότερο από ότι επιτάσσει το περίφημο 50-50 τους τυπικά γηπεδούχους. Τόσο στη φάση της πολύ αυστηρής δεύτερης κίτρινης κάρτας του Φερνάντες στο 68΄ όσο και με τα πολλά φάουλ με τα οποία έβαζε τον ΑΡΗ στην περιοχή του στο δεύτερο ημίχρονο, επιτρέποντας την ομάδα του Ακροποτάμου να απειλήσει από τις στημένες φάσεις. Ο ΑΡΗΣ επιβάλλεται στη Γ΄ Εθνική να αντιμετωπίζεται με το σεβασμό που του αρμόζει…

Προτεινόμενα Άρθρα