Συνεδριάζει ο Α.Σ

από AllAboutARIS

Ζητήματα που ζητούν λύσεις θα απασχολήσουν το αποψινό Δ.Σ του ερασιτέχνη.

Με ενδιαφέρον αναμένεται η σημερινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Α.Σ ΑΡΗΣ αφού θα τεθούν επί τάπητος όλα τα ανοικτά ζητήματα και επίσης να παρθούν οι πρώτες αποφάσεις της νέας διοίκησης. Ψηλά στην ατζέντα του νέου Προέδρου Παναγιώτη Ζουμπουρίδη βρίσκεται το θέμα της ΑΡΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ και ο τρόπος με τον οποίο ο Αρης θα απεμπλακεί ώστε ο ερασιτέχνης να εκμεταλλευτεί εμπορικά τη μπουτίκ και τα άλλα καταστήματα κάτω από τη θύρα 2 του γηπέδου.

Η προηγούμενη διοίκηση είχε φτάσει σε αδιέξοδο στις συζητήσεις της με τον Αθανασιάδη που είναι ο νόμιμος εκπρόσωπος και αν και με τη νέα διοίκηση δεν βρεθεί σημείο επαφής τότε θα ακολουθηθεί η δικαστική οδός για να επιτευχθεί η έξωσή της.

Δεύτερο σημείο συζήτησης η εκκαθάριση και οι επόμενες κινήσεις με κυριότερο τον νομικό συντονισμό. Ποιος δηλαδή νομικός εκτός του Θόδωρου Σιμόπουλου θα ασχοληθεί με το πολύ σοβαρό αυτό ζήτημα αφού τα δύσκολα τώρα αρχίζουν.  Παράλληλα θα πρέπει να αναζητηθεί και ο ορκωτός λογιστής που θα… τρέξει το πιο σημαντικό ίσως σε αυτή την ιστορία κομμάτι.

Στην ατζέντα υπάρχουν φυσικά και τα ζητήματα της καθημερινότητας των 18 τμημάτων του ερασιτέχνη.

Προτεινόμενα Άρθρα