Η χρησιμότητα του Καπνίδη

από AllAboutARIS

Ο επιθετικός του ΑΡΗ μπορεί να μην σκοράρει ακόμη αλλά κάνει πολλές άλλες δουλειές στο γήπεδο που τον καθιστούν πολύτιμο στον προπονητή του.

Ο Σουνάς μπορεί να ήταν αυτός που με τα δυο γκολ που σημείωσε υπέγραψε τη χθεσινή νίκη του ΑΡΗ, όμως ο Αντώνης Καπνίδης ήταν ο αφανής ήρωας με σημαντική συνεισφορά σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού του ΑΡΗ. Ο 22χρονος παίκτης αν και δεν σκόραρε (το κυνηγάει πάντως το γκολ με  μανία) έκανε πολλές άλλες δουλειές στον αγωνιστικό χ΄βωρο επιβεβαιώνοντας την αγωνιστική του άνοδο αλλά και την αναγκαιότητα της παρουσίας του στην ενδεκάδα.

Με κύριο όπλο τα σωματικά του προσόντα και την δύναμη ήταν πολύ δύσκολο να αντιμετωπιστεί από τους αντίπαλους αμυντικούς όταν επέλεγε το ένας εναντίον ενός, ομοίως και όταν διεκδικούσε την μπάλα στον αέρα όπου ήταν σχεδόν ανίκητος. Το σημαντικό στοιχείο που προσθέτει πλουραρισμό στο επιθετικό του παιχνίδι είναι η ομαδικότητά τπυ και οι ασιστ που μοίρασε στον Σουνά με τον οποίο είχε καλή συνεργασία. Εκτός όλων αυτών, βοηθάει και στην άμυνα με τις επιστροφές του, καλύπτει στα στημένα και όποτε βρει χώρο σουτάρει με δύναμη προς την εστία.

Με τη συνολική του παρουσία είναι ζήτημα χρόνου να ανοίξει λογαρισμό και στο πρωτάθλημα…. 

Προτεινόμενα Άρθρα