Προστατεύστε την ομάδα!

από AllAboutARIS

Η σημερινή ημέρα είναι η πλέον κατάλληλη για να αναφέρουμε για την διαιτησία γιατί πάρα πολύ απλά η ομάδα κέρδισε

Η σημερινή ημέρα είναι η πλέον κατάλληλη για να αναφέρουμε για την διαιτησία γιατί πάρα πολύ απλά η ομάδα κέρδισε, οπότε και οι γνωστές…κλαίουσες με το πρόσχημα της μέτριας εικόνας της ομάδας δεν θα εμφανιστούν.
Ο ΑΡΗΣ αντιμετωπίζεται τις πρώτες 6 αγωνιστικές του πρωταθλήματος σαν ομάδα που ανέβηκε από το τοπικό στην Γ εθνική. Διαιτητές…ερασιτέχνες νιώθουν ότι μπορούν για μία μέρα να γίνουν διάσημοι και να το λένε στην πλατεία του χωριού τους ότι… διέλυσαν τον ΑΡΗ.

Σήμερα κάποιος Αναστασίου από την όμορφη Ημαθία για μία ακόμα φορά όχι μόνο δεν σφύριξε 50-50 τον ΑΡΗ, αλλά παραλίγο να τινάξει το παιχνίδι στον αέρα. Δεν είναι μόνο η ανύπαρκτη αποβολή του Φερνάντες, αλλά και το γεγονός ότι επέτρεψε στους γηπεδούχους να βαράνε στο… ψαχνό. Τα ξαναγράψαμε ότι αυτή είναι η Γ εθνική. Είναι κατηγορία ερασιτεχνική και με ερασιτέχνες διαιτητές.

Ο συγκεκριμένος κύριος όμως είναι και επικίνδυνος. Χαρακτηριστικό το παράδειγμα προς το τέλος του αγώνα με παίκτη του ΑΡΗ να είναι στο έδαφος μετά από σύγκρουση στον αέρα. Να πιάνει το κεφάλι του, οι παίκτες των γηπεδούχων να συνεχίζουν κανονικά και ο ρέφερι να μην το διακόπτει όπως οφείλει βάση κανονισμού. Το απίστευτο όμως ειναι ότι ενώ η μπάλα φεύγει πλάγιο από παρέμβαση του Γκόλια, αυτός διατάζει να εκτελεστεί το πλάγιο χωρίς να πάει κοντά στον παίκτη και τελικά να αναγκάζεται να διακόψει γιατί πλέον οι παίκτες του Ακροποτάμου πέταξαν έξω την μπάλα.

Ο Γιώργος Γαλανός και οι συνεργάτες του είχαν σημειώσει πολλές φορές ότι έχουν πρόσβαση στα κέντρα των αποφάσεων. Τις πρώτες 6 αγωνιστικές είναι ξεκάθαρο ότι κάποιες άλλες ομάδες (όχι φυσικά ο Ακροπόταμος) έχουν μάλλον ισχυρότερες προσβάσεις. Τώρα που το αγωνιστικό δείχνει να μπαίνει σε ένα δρόμο οφείλει η διοίκηση να κάνει το παν για να προστατεύσει την ομάδα και να σταματήσει ο κάθε τυχαίος που του έδωσαν μία σφυρίχτρα να παίζει με την ιστορία του ΑΡΗ.

Η διαιτησία ήταν αντικείμενο σχολιασμού μετά το ματς από τον Γιώργο Γαλανό και τους συνεργάτες του που πρέπει να βρουν τον τρόπο να σταματήσει αυτή η κατάσταση με προφανείς τους στόχους και τους σκοπούς ορισμένων που δεν θέλουν σε καμία των περιπτώσεων να σηκώσει κεφάλι ο ΑΡΗΣ.

Προτεινόμενα Άρθρα