"Την επόμενη εβδομάδα η απόφαση για Αντεγκμπόγιε"

από AllAboutARIS

"Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο στα επιθετικά ριμπάουντ"

Την επόμενη εβδομάδα θα παρθεί η τελική απόφαση όσον αφορά τον Αντεγκμπόγιε σλυμφωνα με τον Δημήτρη Πρίφτη, ο οποίος τόνισε πως το θέμα είναι καθαρά οικονομικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 47χρονου τεχνικού: 

Για τον αγώνα: “Ηταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία ομάδα με μεγάλη ποιότητα και καλά οργανωμένη. Στο μισό γήπεδο είναι πολύ υψηλού επιπέδου. Αποφασίσαμε να επιβάλλουμε ένα πιο υψηλό τέμπο στο παιχνίδι, καθώς έχουμε και τους ανάλογους παίκτες να το κάνουμε. Δεν δώσαμε ξεκούραστο κατέβασμα στη μπάλα. Στο σετ παιχνίδι η Κηφισιά σχεδόν πάντα είχε το πλεονέκτημα. Εκείνο που ήταν η αδυναμία μας, ήταν τα επιθετικά ριμπάουντ. Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο σε αυτό το κομμάτι. Δεν ήμασταν καλοί. Στο δεύτερο μέρος η άμυνα μας έπεσε σε ποιότητα. Κάποιες συνεργασίες δεν ήταν αυτές που έπρεπε για αυτό και δεχθήκαμε 18 πόντους παραπάνω. Συγχαρητήρια στην Κηφισιά για τη δουλειά που κάνει. Για αυτό το λόγο θεωρούμε και σημαντική τη νίκη που πήραμε”.

Για τον Αντεγκμπόγιε: “Το συμβόλαιο του προϋποθέτει και κάποια οικονομικά δεδομένα. Θα τα δούμε και θα πάρουμε μία οριστική απόφαση μέσα στην εβδομάδα. Μας έχει βοηθήσει. Είναι ιδιαίτερος παίκτης”.

Προτεινόμενα Άρθρα