«Ολα ξεκινούν από την άμυνα»

από AllAboutARIS

Οι δηλώσεις του άσσου του ΑΡΗ για το αυριανό παιχνίδι

Στην άμυνα και στο ποια η ομάδα θα ελέγξει τον ρυθμό θα κριθεί ο αυριανός αγώνας του ΑΡΗ με την Κηφισιά, όπως τόνισε στις δηλώσεις του ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ. 

Αναλυτικά: 

Για τη σημασία του αγώνα για τον Άρη: «Θέλουμε να συνεχίσουμε τα θετικά αποτελέσματα. Προετοιμαστήκαμε πολύ καλά αυτήν την εβδομάδα. Είναι πολύ σημαντικό το ότι θα λείψει ο κόσμος αλλά θα προσπαθήσουμε, σε μία νέα συνθήκη για μας, να αξιοποιήσουμε την έδρα και να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης».

Για το «κλειδί» της αναμέτρησης: «Ο ρυθμός. Από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να επιβάλουμε το ρυθμό μας και να παίξουμε δυνατά. Η άμυνά μας θα είναι επίσης κλειδί. Θέλουμε να περιορίσουμε την Κηφισιά, η οποία είναι πολύ έμπειρη ομάδα, σε χαμηλό σκορ».

Για τα δυνατά σημεία του αντιπάλου: «Η εμπειρία της Κηφισιάς είναι το πιο δυνατό σημείο της. Έχει πολλούς έμπειρους Έλληνες και καλούς ξένους. Έμπειροι παίκτες όπως ο Κακιούζης και ο Μαυροειδής είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Είναι μία ομάδα που διαθέτει πλουραλισμό. Όποιος είναι στη μέρα του μπορεί να σε σκοτώσει».

Για το πού θα στηριχθεί ο Άρης: «Όλα ξεκινούν από την άμυνα και μέσω αυτής θα προσπαθήσουμε να τρέξουμε σε φάσεις που μπορούμε. Οι δύο ομάδες γνωριζόμαστε μεταξύ μας και δεν υπάρχουν μυστικά μεταξύ μας».

Προτεινόμενα Άρθρα