«Να κλείσω την καριέρα μου στον ΑΡΗ»

από AllAboutARIS

Είναι από τους παίκτες που πρόσφεραν πολλά και αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από τον κόσμο του ΑΡΗ. Το ίδιο αγάπησε και ο Δημήτρης Τσαλδάρης την ομάδα, στην οποία θα ήθελε νακ κλείσει την καριέρα του.

Ο Δημήτρης Τσαλδάρης θα επισκεφτεί για μία ακόμα φορά το Αλεξάνδρειο ως αντίπαλος με τη φανέλα της Κηφισιάς. Σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα της ομάδας του, ο έμπειρος γκαρντ, είπε μεταξύ άλλων:

Για την αντοχή της Κηφισιάς στην πίεση και για το τι πρέπει να κάνει ώστε να τα καταφέρει στο Αλεξάνδρειο: «Όταν παίζεις τέτοια παιχνίδια αυτό που πρέπει να κανείς είναι να είσαι πνευματικά δυνατός για να παίρνεις τις πιο σωστές αποφάσεις. Αν το κάνουμε αυτό στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού θεωρώ ότι έχουμε πολύ καλές πιθανότητες για να τα καταφέρουμε».

Για το πού θα κριθεί το παιχνίδι αυτό, το δεύτερο των δύο ομάδων μετά το κύπελλο: «Σε όλα τα παιχνίδια κερδίζει αυτός που κάνει σε μεγαλύτερη διάρκεια από τον αντίπαλο του, αυτά που έχει σχεδιάσει. Το παιχνίδι θα το κερδίσει αυτός που θα ελέγξει το ρυθμό και θα κάνει τα λιγότερα λάθη».

Για το ό,τι το ματς θα είναι κεκλεισμένων των θυρών: «Για μας είναι πολύ καλό που παίζουμε κεκλεισμένων των θυρών, γιατί όλοι ξέρουμε πόσο καυτή έδρα είναι το ‘Nick Galis Hall’ και η ομάδα πάντα παίρνει ενέργεια από τον κόσμο την βγάζει στο γήπεδο και παίζει καλύτερα. Παρ όλα αυτά δεν λέει τίποτα το ότι θα είναι άδειο το γήπεδο, ο ΑΡΗΣ είναι πάρα πολύ καλή ομάδα και σίγουρα επειδή δεν θα έχουν βοήθεια από τον κόσμο θα είναι πιο συγκεντρωμένοι στο στόχο και θα προσπαθήσουν περισσότερο για τη νίκη».

Για την κορυφαία στιγμή του στον ΑΡΗ: «Την καλύτερη στιγμή δεν την έζησα όπως θα την ήθελα με την έννοια ότι δεν κέρδισα κάποιο τίτλο με την ομάδα. Έζησα όμως πολλές μικρές στιγμές, μετά από μεγάλες νίκες και προκρίσεις στην Ευρωλίγκα που όλες μαζί κάνουν μια μεγάλη που μου έχει αφήσει τα καλύτερα συναισθήματα».

Για την επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του στον ΑΡΗ: «Είναι η ομάδα της οποίας την φανέλα έχω φορέσει για τέσσερα χρόνια και έχω αναπτύξει δεσμούς με τους ανθρώπους της. Θα ήταν τιμή μου να γίνει κάτι τέτοιο αλλά κανείς δε ξέρει πως θα τα φέρει η ζωή».

Για τον προπονητή με τον οποίο δεν θα συνεργαζόταν ξανά: «Με έναν κύριο δεν θα ήθελα να ξανασυνεργαστώ αλλά το όνομα του θα το κρατήσω για εμένα».

Προτεινόμενα Άρθρα