6 μέλη του ΔΣ, Κόντης και 2 μάνατζερ

από AllAboutARIS

Το AllAboutARIS από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο αρμόδιος εισαγγελέας παρέπεμψε την δικογραφία για τις περιπτώσεις Σιστόν, Γκρασιάν, Βλοντάρτσικ, Πίτου Γκαρσία, σημείωσε ότι η δίωξη δεν αφορά μόνο ιθύνοντες της διοίκησης, αλλά και μάνατζερ που δεν συμπεριλαμβάνονταν στην μηνυτήρια αναφορά του κ. Σκόρδα

Το AllAboutARIS από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο αρμόδιος εισαγγελέας παρέπεμψε την δικογραφία για τις περιπτώσεις Σιστόν, Γκρασιάν, Βλοντάρτσικ, Πίτου Γκαρσία, σημείωσε ότι η δίωξη δεν αφορά μόνο ιθύνοντες της διοίκησης, αλλά και μάνατζερ που δεν συμπεριλαμβάνονταν στην μηνυτήρια αναφορά του κ. Σκόρδα.

Από το γραφείο του ανακριτή, λοιπόν, θα περάσουν οι κ.κ. Αθανασιάδης, Ζαμπέτας, Βαλογιώργης, Μπεκιάρης, Τσαμπάζης, Σαρρής που αποτελούσαν τότε το ΔΣ.

Παράλληλα θα κληθούν ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Γιάννης Κόντης και δυο εκ των μάνατζερ με τους οποίους είχε συνεργαστεί ο ΑΡΗΣ, ο κ. Φωτίου (για την υπόθεση Πίτου Γκαρσία) και Άνταμτσικ (για την υπόθεση του Βλοντάρτσικ).

Πλέον ο ανακριτής θα καλέσει όλους τους εμπλεκομένους και στην συνέχεια θα αποστείλει την υπόθεση στον αρμόδιο εισαγγελέα που με την σειρά του, είτε θα παραπέμψει την υπόθεση σε τακτική δικάσιμο, είτε θα εκδώσει απαλλακτικό βούλευμα. Ο καθένας αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα… 

Προτεινόμενα Άρθρα