«Στο τέλος θα βρεθεί μια λύση»

από AllAboutARIS

«Εμείς σαν διοργανώτρια παίρνουμε μια έκθεση από την αστυνομία. Τι νόημα έχει να μην γίνει ένα παιχνίδι στο νομό Καβάλας;», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Για τις προσπάθειες που γίνονται να βρεθεί γήπεδο για το παιχνίδι του ΑΡΗ μίλησε ο πρόεδρος της Επιτροπής της  Γ’ εθνικής, Μιχάλης Τζανόπουλος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον «Αρένα»:

«Ασχολούμαστε 3 ήμερες με το θέμα του παιχνιδιού και δεν πίστευα πως θα είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα σε έναν νομό σαν την Καβάλα. Οι ενέργειες από την πλευρά της Ομοσπονδίας έχουν γίνει όλες. Βρισκόμαστε σε αναζήτηση μιας φόρμουλας μήπως βρεθεί μια λύση αλλά η θέση της Δημοτικής αρχής της Καβάλας είναι απόλυτη. Δεν μπορεί να σταματήσει στην Ελλάδα το ποδόσφαιρο για κάποια πράγματα. Δεν μπορεί να γίνει εξαίρεση και δεν έχω αυτή τη δύναμη. Εμείς σαν διοργανώτρια παίρνουμε μια έκθεση από την αστυνομία. Τι νόημα έχει να μην γίνει ένα παιχνίδι στο νομό Καβάλας; Για κεκλεισμένων των θυρών δεν μπορώ να πάρω εγώ την απόφαση αλλά το Υπουργείο. Για το θέμα μέχρι αύριο το βράδυ είμαστε ανοικτοί για κουβέντα. Εκτιμώ πως θα βρεθεί στο τέλος μια λύση. Αυτό που πρέπει να καταλάβουν όλοι είναι πως η Γ’ εθνική είναι μεγάλη και οι ομάδες δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται σαν χωριά».