«Ο ΑΡΗΣ θα αποφασίσει»

από AllAboutARIS

«Με τον Τόρεϊ είμαστε φίλοι, μιλάμε αρκετά, έχουμε πάει για φαγητό. Είναι φοβερός άνθρωπος και παίκτης», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Για τα όσα έχει ζήσει μέχρι στιγμής στον ΑΡΗ, τη συνύπαρξη του με τον Τόρεϊ Τόμας, αλλά και το ενδεχόμενο να παραμείνει στην ομάδα μίλησε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκη ο Στέφεν Αντεγκμπόγιε.

«Ολα εξαρτώνται από το τι θέλει η ομάδα. Ο ΑΡΗΣ θα αποφασίσει. Προσωπικά περνάω πολύ καλά, μου αρέσει πολύ η συναναστροφή με τους παίκτες μου. Είναι εξαιρετικά παιδιά και θα ήθελα να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Είμαι σχεδόν τρεις εβδομάδες στην ομάδα, όντως προσαρμόστηκα σχετικά γρήγορα, με βοήθησαν πολύ τόσο οι προπονητές όσο και οι συμπαίκτες μου».

Για τη συνεργασία του με τον Τόμας, με τον οποίο μοιράζονται την ίδια θέση, είπε:  «Είναι εξαιρετική. Με τον Τόρεϊ είμαστε φίλοι, μιλάμε αρκετά, έχουμε πάει για φαγητό. Είναι φοβερός άνθρωπος και παίκτης».

Για τον κόσμο του ΑΡΗ που δεν θα είναι παρών στα επόμενα τρία παιχνίδια: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την υποστήριξή τους. Θα ήθελα να τους πω να συνεχίσουν να μας υποστηρίζουν με την ίδια ένταση, με το ίδιο πάθος».

Προτεινόμενα Άρθρα