Δίνει ρέστα για Ροις

από AllAboutARIS

Το μεγαλύτερο ετήσιο συμβόλαιο προσφέρει η Μάντσεστερ Σίτυ στο Μάρκο Ρόϊς, προκειμένου να τον κάνει δικό της το προσεχές καλοκαίρι, χρυσώνοντας τον με ετήσιο συμβόλαιο ύψους 13 εκατομμυρίων ευρώ!!

Η προσφορά αυτή των «σίτιζενς» του  Πελεγκρίνι είναι άκρως δελεαστική για τον 25χρονο άσσο της Μπορούσια Ντόρτμουντ και όπως αναφέρει στο δημοσίευμα της η «Μπίλντ», χωρίς αν αναφέρει το ποσό της Μπάγερν, ξεπερνά κατά πολύ την όποια προσφορά των «Βαυαρών» του Μονάχου.
Οι Αγγλοι πρωταθλητές από την νέα σεζόν θα μπορούν να κάνουν μια δυο καλές μεταγραφές, καθώς φέτος τους είχαν απαγορέψει κάτι ανάλογο, οι διατάξεις της UEFA, αφού είχαν ξεφύγει τις προηγούμενες σεζόν από το Financial Fair Play και γι΄αυτό πλήρωσαν πρόστιμο δεκάδων εκατομμυρίων.

Ο ίδιος ο διευθύνων σύμβουλος της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Χανς – Γιόακιμ Βάτσκε, έχει τονίσει πώς θα είναι δύσκολο να παραμείνει στις τάξεις της ομάδας ο Μάρκο Ρόϋς, αν βρεθεί ομάδα που θα τον δελεάσει με παχυλό ετήσιο μισθό, αλλά θα καλύψει και τα 25 εκατομμύρια της ρήτρας αποδέσμευσης, καθώς έχει συμβόλαιο με τους Βεστφαλούς μέχρι το 2017.
Ηδη ο πρόεδρος της Μπάγερν  Καρλ Χαίντς Ρουμενίγκε, έχει αναφέρει τελευταία, πως είναι στα άμεσα σχέδια του, μια προσφορά προς τον Ρόϋς, αλλά επισήμανε πώς δεν θέλει να …μειώνει τις άλλες ομάδες από τα αστέρια της, αλλά να …ενισχύει όταν μπορεί την δική του, με τους καλύτερους.

Φυσικά και τον ενδιαφέρει ο Ρόϊς, αλλά έχει αποκλείσει το γεγονός, ότι έχει κάνει την όποια συζήτηση μαζί του, ή μεν τον μάνατζερ του, καθώς ο Ρόϊς έχει συμβόλαιο με την Ντόρτμουντ και η ρήτρα αποδέσμευσής τους είναι  πάνω από 25 εκατομμύρια ευρώ …Να όμως που τώρα η Σίτυ φέρεται ως βασική ανταγωνίστρια της Μπάγερν, για τον Βεστφαλό μεσοεπιθετικό, που είναι ότι καλύτερο διαθέτει αυτή την στιγμή η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Προτεινόμενα Άρθρα