"Νομίζετε πως υπέγραφα κι όλα τελείωναν;"

από AllAboutARIS

Ο πρώην εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΡΗΣ έδωσε απαντήσεις και έθεσε και δικά του ερωτήματα

Ραδιοφωνικές δηλώσεις έκανε, σήμερα, ο πρώην εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Γιάννης Κόντης, ο οποίος μίλησε για την υπόθεση Σιστόν, το φιλικό με τη Μπόκα, αλλά και τις υπερτιμολογήσεις παικτών.

Για την υπόθεση Σιστόν: «Έχω κουραστεί να μιλάω για την υπόθεση Σιστόν. Ο Σιστόν είχε συμβόλαιο το 2009 με μια ρήτρα 300.000 ευρώ. Όταν ο Άρης του ζήτησε να λύσει το συμβόλαιο για να φέρει τον Αμπρέου, γιατί δεν υπήρχε θέση ξένου, ο Σιστόν δεν το έλυνε και έφερε ένα συμφωνητικό που έλεγε πως αν δεν έβρισκε ομάδα θα γυρνούσε στον Άρη. Και εμείς είπαμε πως αν βρεις ομάδα που σου καλύπτει το συμβόλαιο, δεν παίρνεις τίποτα. Αν έχεις το μισό συμβόλαιο τότε θα σου καλύψουμε εμείς το άλλο μισό, αν δεν έβρισκες ομάδα θα γυρνούσες πίσω μετά από ένα χρόνο. Είναι αυτό παράνομο; Δεν μπορώ να καταλάβω».

Για την υπόθεση του φιλικού με την Μπόκα Τζούνιορς: «Για ποια υπόθεση μιλάτε; Καταρχήν το φιλικό με την Μπόκα Τζούνιορς χρεώθηκε 150.000 ευρώ. Δεν ξέρω γιατί έφυγαν 300.000 ευρώ. Δεν ήμουν στο λογιστήριο. Να έφυγαν χωρίς παραστατικά χρήματα, δεν το πιστεύω. Εγώ ξέρω πως ήταν 150.000 ευρώ, συν 40.000 ευρώ που ηταν τα εισιτήρια της Μπόκα, που θα ερχόταν από ένα τουρνουά, αλλά αυτά δεν τα πήραν ποτέ. Το ποσό των 300.000 ευρώ πιθανόν έχει να κάνει με την υπόθεση Γκρασιάν, όχι με το φιλικό με την Μπόκα».

Για τις ευθύνες των διοικητικών συμβουλίων: «Δεν υπάρχει ομάδα, που ο διευθυντής της ομάδας κάνει συμφωνία και βάζει την υπογραφή του και τέλος. Αν δεν περνούσε από τον πρόεδρο και το διοικητικό συμβούλιο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί τίποτα. Δηλαδή τι νομίζετε ότι εγώ πήγαινα έβαζα μια υπογραφή και όλα τελείωναν;».

Για τις κατηγορίες περί υπερτιμολόγησης παικτών: «Η υπερτιμολόγηση έχει να κάνει με την τιμή που έχει ένας παίκτης και την προσφορά που δέχεται. Δηλαδή ο Πελέ που έπαιζε πέρσι στον Εργοτέλη έπαιρνε 60.000 και στην Λίβερπουλ έπαιρνε 1.500.000. Τι πάει να πει αυτό; Ποιος ορίζει πόσο κάνει ένας παίκτης; Αυτός που έκανε την μήνυση έδωσε στον Κόκε 700.000 ευρώ. Πείτε μου εσείς μιλάμε για υπερτιμολόγηση;»

Προτεινόμενα Άρθρα