Οι πρώτες εντολές

από AllAboutARIS

Το 4-4-2 που χρησιμοποιούσε και ο Καλαιτζίδης, το 4-2-3-1 και οι πρώτες έστω και ανεπίσημες παρεμβάσεις του βραζιλιάνου τεχνικού.

Την Κυριακή ο Πάουλο Κάμπος είδε τη νέα του ομάδα να χάνει από τη Δόξα με 0-1, χθες παρακολούθησε όσους δεν αγωνίστηκαν στο διπλό με την ομάδα Νέων και από σήμερα που θα υπογράψει το ιδιωτικό του συμφωνητικό θα πιάσει δουλειά. Ο 57χρονος τεχνικός αναλαμβάνει τον Αρη σε μια χρονική στιγμή που βρίσκεται στο μείον 4 από την πρώτη θέση, με τη διοίκηση να βγάζει ανακοίνωση φωτογραφίζοντας τους παίκτες και την ψυχολογία στο ναδίρ. Καλείται δηλαδή με το καλημέρα να αλλάξει πολλά πράγματα κυρίως στο αγωνιστικό κομμάτι ώστε να επαναφέρει τον ΑΡΗ στο δρόμο των επιτυχιών και στον στόχο της ανόδου.

Ουσιαστικά δουλειά θα πιάσει σήμερα αλλά από χθες άρχισε σιγά-σιγά να βάζει στο κλίμα τους παίκτες του, καθώς κατά τη διάρκεια του διπλού που έγινε με τους νέους άλλαξε δυο φορές τον σχηματισμό της ομάδας (ξεκίνησε με 4-4-2 και το άλλαξε κάποια στιγμή σε 4-2-3-1) και έδωσε κάποιες πρώτες εντολές στους παίκτες.

Προτεινόμενα Άρθρα