"Μαύρα χάλια"

από AllAboutARIS

Μόνο οι δυο ξένοι της ομάδας Πόι και Φερνάντες επέπλευσαν από το ναυάγιο του ΑΡΗ.

ΚΑΡΑΤΖΙΟΒΑΛΗΣ:
Δεν του έτυχε η μεγάλη φάση στο παιχνίδι ώστε να χρειαστεί να αντιδράσει. Στο πέναλτι του Στόικου έπεσε καλά αλλά δεν μπόρεσε να το «βγάλει».

ΛΙΟΛΙΟΣ:
Εκτός επιθετικού κομματιού στο πρώτο ημίχρονο αφού δεν τροφοδοτήθηκε καθόλου. Πήρε περισσότερες πρωτοβουλίες στην επανάληψη και είχε 2-3 καλές σέντρες χωρίς όμως να τις εκμεταλλευτούν οι συμπαίκτες του.

ΨΥΧΟΓΙΟΣ
Μέτριο παιχνίδι από τον δεξιό μπακ του Αρη που κινήθηκε σε ρηχά νερά. Δεν βοήθησε σχεδόν καθόλου με τις γνωστές επελάσεις του από την δεξιά πλευρά, ομοίως και όσες σέντρες επιχείρησε. Στην επανάληψη έκανε μερικά αβίαστα λάθη. 

ΦΕΡΝΑΝΤΕΣ:
Πολύ καλό ματς από τον πορτογάλο που τον αδικεί το πέναλτι που έκανε στο τέλος. Ηταν πάντα πρώτος στην μπάλα και αν και ξένος είχε περίσσιο πάθος που θα πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα για τους υπόλοιπους παίκτες και ιδίως τους έλληνες της ομάδας.

ΓΙΑΝΝΙΤΣΗΣ
Επέστρεψε στην ενδεκάδα σε παιχνίδι πρωταθλήματος αλλά είναι φανερό στις κινήσεις του ότι έχει τεράστιο θέμα αυτοπεποίθησης και ψυχολογίας όπως φάνηκε στο δεύτερο ημίχρονο όπου δεν απέφυγε κάποια αβίαστα λάθη που ευτυχώς δεν στοίχισαν.

ΓΚΟΛΙΑΣ:
Κακό παιχνίδι από τον παίκτη που επέλεξαν να τοποθετήσουν ως «κόφτη» μπροστά στα στόπερ Σίτσας και Μπουγιουκλής. Σε παιχνίδια που ο Αρης χρειάζεται μέσους που να φτιάχνουν παιχνίδι από πίσω δεν ενδείκνυται η συμμετοχή του αφού δεν έχει τέτοιες αρετές. Το κατάλαβαν νωρίς και τον αντικατέστησαν στο 57΄. 

ΣΟΥΝΑΣ:
Μέχρι το 75΄ που είχε δυνάμεις ήταν ο κινητήριος μοχλός του Αρη με πολλές μπάλες να περνούν από τα πόδια του ενώ είψε συμμετοχή σε 2-3 επικίνδυνες φάσεις στην εστία της Δόξας. Όταν κουράστηκε του έλλειψε το καθαρό μυαλό, έκανε λάθη και σωστά αντικαταστάθηκε.

ΠΡΟΒΑΤΙΔΗΣ:
Λίγα πράγματα από τον μέσο του ΑΡΗ σε ένα παιχνίδι που δεν πήρε τις πρωτοβουλίες που ήθελε από τους κεντρικούς του χαφ το τεχνικό δίδυμο. Πολλά προβλήματα στο ανασταλτικό κομμάτι επίσης που δεν φαίνεται το δυνατό του σημείο. Εχασε απίστευτη ευκαιρία στην επανάληψη, είτε να τελειώσει τη φάση είτε να πασάρει στον αφύλακτο Ατματσίδη.

ΠΟΙ:
Στο πρώτο ημίχρονο ότι καλό γινόταν, πάλι από τη δική του πλευρά ξεκινούσε. Χώρους για να απειλήσει αυτή τη φορά δεν βρήκε με εξαίρεση μια φάση στο δεύτερο ημίχρονο αλλά η ποιότητα του υπάρχουν φορές που είναι ευδιάκριτη. Προς το τέλος φάνηκε η έλλειψη αγώνων. Είναι καλός παίκτης αλλά όχι σκόρερ.

ΑΤΜΑΤΣΙΔΗΣ:
Ήταν η επιλογή του τεχνικού διδύμου του Αρη αντί του Σταυρόπουλου και τοποθετήθηκε σε ρόλο δεξιού εξτρέμ. Δεν κατάφερε όμως να ανταποκριθεί αφού ούτε απείλησε πατώντας περιοχή με εξαίρεση μια κεφαλιά, ενώ ταλαιπωρούσε αρκετά την μπάλα όποτε την έπαιρνε στα πόδια του και αν και η διάθεση δεν του έλλειψε δεν είχε ουσιαστική συνεισφορά.

ΚΑΠΝΙΔΗΣ
Είχε διάθεση, έτρεξε, πάλεψε, είχε μερικές ωραίες ενέργειες αλλά ήταν και καλά κλεισμένος από την άμυνα της Δόξας και ουσιαστικά δεν απείλησε.

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ:5
Μπήκε ως αλλαγή και όσο η μπάλα πέρασε από τα πόδια του την μοίρασε. Χωρίς όμως κάτι το αξιοσημείωτο.

ΧΙΝΤΑΣΕΛΙ
Μπορούσε να γίνει ήρωας στο τέλος με την τεράστια χαμένη ευκαιρία αλλά έγινε μοιραίος σπαταλώντας την από απίστευτα καλή θέση.

ΡΕΝΙΑ:
Μπήκε προς το τέλος αλλά δεν βοήθησε. Δυο φορές που είχε την ευκαιρία να κάνει κάτι, έκανε αβίαστα λάθη.

Προτεινόμενα Άρθρα