"Δεν έχουμε ποιότητα"

από AllAboutARIS

""Θέλουμε παίκτες όπως τον Πόι"

Με σκληρή γλώσσα μίλησε για την ήττα από τη Δόξα Δράμας ο Δημήτρη Σίτσας, ο οποίος βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου αντί του Δημήτρη Μπουγιουκλή.

Ο υπηρεσιακός τεχνικός του ΑΡΗ έκανε λόγο για έλλειψη ποιότητας και ανικανότητα ορισμένων παικτών, τονίζοντας πως η ομάδα χρειάζεται παίκτες. 

Αναλυτικά: 

Αρχικά ανέφερε :”Είμαστε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, από το προπονητικό τιμ μέχρι τους παίκτες. Δεν αξίζαμε να χάσουμε. Σπαταλήσαμε πολλές ευκαιρίες για γκολ. Στο τέλος επειδή έτσι είναι η μπάλα, την πληρώσαμε”.

Για την εικόνα της ομάδας: “Οι παίκτες έχουν προσαρμοστεί σε ένα σύστημα που δεν ευνοεί τις κάθετες πάσες. Προσπαθήσαμε να το αλλάξουμε. Είχαμε καλή κυκλοφορία μπάλας και δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες. Αν δεν την βάλεις όμως στα δίχτυα, θα το κάνει ο αντίπαλος.

Σε αυτή την κατηγορία, δεν φτάνει μόνο το πάθος. Χρειάζεται και ποιότητα, την οποία δεν έχουμε. Ο Πόι μας έδωσε φάσεις, αλλά θέλουμε και άλλους παίκτες με την ποιότητα του, όπως και με το πάθος του Φερνάντεζ. Βγάλαμε πάθος, δύναμη, αλλά δεν παίξαμε έξυπνα. Στο τέλος αφήσαμε όλους τους χώρους ανοικτούς και παίξαμε απείθαρχα”.

Για το αν μπορεί γίνει λόγος για ανικανότητα: ” Οταν είσαι μόνος σου στο πέναλτι και στο στέλνεις άουτ. Αυτό είναι ανικανότητα, ναι. Αν ήμουν προπονητής στον ΑΡΗ, εγώ θα έκανα πολλές αλλαγές”.

Προτεινόμενα Άρθρα