Στη Γ’ σαν τον ΑΡΗ

από AllAboutARIS

Η περίπτωση της Δόξας Δράμας θυμίζει κάτι από ΑΡΗ, καθώς όπως οι «κίτρινοι» έτσι και οι δραμινοί δήλωσαν αδυναμία συμμετοχής στη Φούτμπολ Λιγκ και υποβιβάστηκαν στη Γ’ Εθνική.

Τα προβλήματα της Δόξας Δράμας είχαν να κάνουν κυρίως με τη στάση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Θανάση Σάμιου, ο οποίος το τελευταίο διάστημα την είχε αφήσει στο έλεος του Θεού. Η διοίκηση του Ερασιτέχνη έκανε κάποιες απέλπιδες προσπάθειες να κρατήσει την ομάδα στη Φούτμπολ Λιγκ δοκιμάζοντας λύσεις με προσωρινές διοικήσεις, ωστόσο η κατάληξη ήταν ίδια με αυτή του ΑΡΗ. Δήλωση αδυναμίας συμμετοχής στη Φούτμπολ Λιγκ και υποβιβασμός στη Γ’.

Το στήσιμο της ομάδας έγινε επίσης στις… καθυστερήσεις και τα αγωνιστικά προβλήματα είναι πολύ μεγάλα, κάτι που φαίνεται και στο γήπεδο. Σε τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος οι «μαυραετοί» έχουν τρεις ήττες και μία νίκη επί της ταλαιπωρημένης Καστοριάς, ενώ μετράει και μία ήττα-αποκλεισμό στο κύπελλο Γ’ Εθνικής από τον Ηρακλή Αμπελοκήπων.

Πρόσφατα ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Ανδρέας Παντζιαράς, γιος του βετεράνου τερματοφύλακα του ΑΡΗ, Γιώργου Παντζιαρά. Ο νέος προπονητής της Δόξας καλείται να διαχειριστεί ένα πολύ νεανικό ρόστερ, στο οποίο συναντάμε έναν πολύ γνωστό όνομα. Πρόκειται για τον Δημήτρη Γελαδάρη (τέρμα δεξιά στους όρθιους με το γκριζαρισμένο μαλλι), που παρέμεινε στην ομάδα και συνεχίζει να αγωνίζεται στα 40 του χρόνια, τα οποία κλείνει μάλιστα την ερχόμενη Πέμπτη.

Τα αποτελέσματα της Δόξας

Πρωτάθλημα (13η θέση/3 βαθμοί)
1η αγωνιστική Δόξα Δρ.-Έβρος Σουφλίου 0-3
2η αγωνιστική Καβάλα-Δόξα Δρ. 2-0
3η αγωνιστική Εθνικός Ν. Αγιονερίου-Δόξα Δρ. 2-0
4η αγωνιστική Δόξα Δράμας-Καστοριά 3-0

Κύπελλο Γ’ Εθνικής (αποκλεισμός)
Α’ φάση/1η αγωνιστική Δόξα Δρ.-Ηρακλής Αμπελοκήπων 0-1

Προτεινόμενα Άρθρα