«Μπορούσαμε να κερδίσουμε πιο εύκολα»

από AllAboutARIS

«Στο τέλος ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι σε κάποιες λεπτομέρειες, πετύχαμε κρίσιμους πόντους και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη σε μια έδρα όπου θα δυσκολευτούν αρκετές ομάδες», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Για την εμφάνιση του ΑΡΗ κόντρα στον ΚΑΟΔ, για το κρίσιμο ριμπάουντ που πήρε στο τέλος, αλλά και για τη δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ.

«Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε πιο εύκολα το παιχνίδι. Από δικά μας λάθη δώσαμε την ευκαιρία στον ΚΑΟΔ να πλησιάσει. Στο τέλος ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι σε κάποιες λεπτομέρειες, πετύχαμε κρίσιμους πόντους και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη σε μια έδρα όπου θα δυσκολευτούν αρκετές ομάδες», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Σε μια από τις προηγούμενες φάσεις είχα χάσει το ριμπάουντ. Σε αυτή τη φάση ακολούθησα την μπάλα, κέρδισα το επιθετικό και το φάουλ από τον αντίπαλο κι εκεί “κλειδώσαμε” τη νίκη. Το αποτέλεσμα ωστόσο είναι απόρροια ομαδικής δουλειάς όπως και το γεγονός ότι “χτίσαμε” διαφορές στη διάρκεια του αγώνα. Χάρη στην ομαδική προσπάθεια πετύχαμε αυτή τη σημαντική νίκη».

Τέλος, για την επόμενη αναμέτρηση με τη Νέα Κηφισιά στο «Nick Galis Hall», είπε: «Η συνέχεια είναι εξίσου δύσκολη. Ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας απέναντι σε μια πολύ φορμαρισμένη ομάδα και θα παλέψουμε για τη νίκη».

Προτεινόμενα Άρθρα