"Λυπηρό ΑΡΗΣ και Δόξα να είναι στην Γ εθνική"

από AllAboutARIS

Ο νέος προπονητής της Δόξας Δράμας, Ανδρέας Παντζιαράς που θα κάνει ντεμπούτο στον αυριανό αγώνα με τον ΑΡΗ παρουσιάστηκε χθες επίσημα από τη διοίκηση της ομάδας.

Ο νέος προπονητής της Δόξας Δράμας, Ανδρέας Παντζιαράς που θα κάνει ντεμπούτο στον αυριανό αγώνα με τον ΑΡΗ παρουσιάστηκε χθες επίσημα από τη διοίκηση της ομάδας.

Επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή της Δόξας Ανδρέα Παντζιαρά, έγινε χθες στα γραφεία της ομάδας. Ο γενικός αρχηγός Ηλίας Χατζηελευθερίου έκανε την παρουσίαση, ο οποίος αφού καλωσόρισε το νέο τεχνικό τόνισε: «Μετά από δυο μήνες και τα αρνητικά αποτελέσματα θεωρήσαμε σωστό σαν διοίκηση να έχουμε την αντικατάσταση του τεχνικού τιμ, καθώς δεν υπήρχε μεταξύ άλλων και αρμονική συνεργασία διοίκησης – προπονητή και ποδοσφαιριστών. Όλοι έχουμε ευθύνες και δεν ρίχνουμε τις ευθύνες πάνω στο προηγούμενο τεχνικό τιμ, όμως όπως γίνεται πάντα αυτοί είναι που την πληρώνουν. Ο νέος προπονητής ο οποίος είναι γνώστης της κατηγορίας, θέλουμε να καταφέρει την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία και να βάλει τις βάσεις για τη νέα χρονιά».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο νέος προπονητής κ. Παντζιαράς ο οποίος δήλωσε:
«Είναι τιμή να βρίσκεται εδώ και να κάθομαι στον πάγκο της ομάδας. Στόχος είναι να βάλουμε τις βάσεις για παραμονή στην κατηγορία όσο πιο γρήγορα γίνεται αν και δεν ακούγεται ωραίο για τη Δόξα αυτός είναι ο στόχος και του χρόνου να είμαστε έτοιμοι για την άνοδο στη Β’ εθνική. Θέλω να δημιουργήσουμε μια ομάδα η οποία να παίζει ένα καλό και ελκυστικό ποδόσφαιρο και να το χαίρεται ο κόσμος που έρχεται στο γήπεδο. Ζητάω από τον κόσμο να είναι δίπλα μας στην προσπάθεια αυτή καθώς γνωρίζω πως στηρίζει την ομάδα και δεν θα ξεχάσω πριν από τρία χρόνια όταν ήρθα να παίξω εδώ μέσα αντίπαλος με χιονοθύελλα, και ήταν πάνω από χίλια άτομα στην κερκίδα για να στηρίξουν την ομάδα. Όρεξη υπάρχει απ’ όλους σκοπός όμως είναι να υπάρχουν και αποτελέσματα. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες όμως η πραγματικότητα είναι ότι δεν έγινε καλή προετοιμασία στην ομάδα, το ρόστερ μπορεί να έχει καλούς ποδοσφαιριστές όμως έχει ελλείψεις, όμως όλοι θα δώσουμε το εκατόν ένα των δυνατοτήτων μας για να φτάσουμε στο αποτέλεσμα. Είναι αρνητικό ότι μια ώρα πριν την προπόνηση ψάχνουμε να βρούμε γήπεδο, όμως με τη βοήθεια όλων λύνονται τα προβλήματα και είναι προβλήματα που συναντάς σε όλα τα γήπεδα.

Είναι λυπηρό ένα παιχνίδι ΑΡΗΣ – Δόξα να διεξάγεται για το πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας, όμως αυτή είναι η πραγματικότητα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να μαζεύουμε πόντους αρχή γενομένης από την Κυριακή κόντρα στον ΑΡΗ. Ξέρω αν είμαστε αυτοί που πρέπει μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι την Κυριακή. Τον ΑΡΗ τον έχω δει σε παιχνίδια καθώς το σπίτι μου είναι κοντά στο γήπεδο και ευελπιστώ να πάρουμε κάτι, όπως θα κάνουμε και σε κάθε παιχνίδι».
Σε ερώτηση του «Πρωινού Τύπου» για την φιλοσοφία που θέλει να περάσει την ομάδα, ο κ. Παντζιαράς απάντησε «Στόχος είναι να πετύχουμε. Η ομάδα της Δόξας έχει φτάσει στην 5η αγωνιστική όμως η ουσία είναι ότι δεν έχει βαθμούς και αυτό που θα προσπαθήσουμε πλέον είναι να τους μαζέψουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται σε συνδυασμό βέβαια μέσα από το καλό ποδόσφαιρο.

Όταν πήραμε το πρωτάθλημα με την Καλαμαριά μπορεί να κερδίζαμε τα παιχνίδια με 1-0, μπορεί να έλεγαν πως η ομάδα δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο όμως το αποτέλεσμα ήταν πως από το Δεκέμβριο η Καλαμαριά ήταν σχεδόν πρωταθλήτρια».

πηγή: sportdrama.gr

Προτεινόμενα Άρθρα