Η "διπλή" ευθύνη του Μπουγιουκλή

από AllAboutARIS

Ο Έλληνας τεχνικός είναι ο άνθρωπος που θα κληθεί να βοηθήσει στην… προσαρμογή του Κάμπος

Τη δεύτερη νίκη του και πρώτη στο πρωτάθλημα της Γ` κατηγορίας με τον ίδιο στον πάγκο, θα επιδιώξει ο Δημήτρης Μπουγιουκλής, την Κυριακή. Ο ΑΡΗΣ, υπό την τεχνική του καθοδήγηση έφθασε σε θετικό αποτέλεσμα στο Κύπελλο με αντίπαλο την Καστοριά, αλλά το βασικό ζητούμενο είναι το πρωτάθλημα.

Μετά τη λήξη του αγώνα με τη Δόξα Δράμας, ο Μπουγιουκλής θα ξαναβρεθεί σε θέση βοηθού, ως ο άμεσος συνεργάτης του Πάουλο Κάμπος, ο οποίος -καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα βρίσκεται στα επίσημα του “Κλ. Βικελίδης”.

Η ευθύνη του Μπουγιουκλή, αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι, “σπάει” σε δύο κομμάτια. Πρόκειται για το “90λεπτο” της Κυριακής, με τη νίκη να είναι… επιτακτική, αλλά υπάρχει και… συνέχεια.

Από τη στιγμή που θα βρίσκεται, από εδώ και στο εξής, κοντά στον Βραζιλιάνο τεχνικό, θα είναι ο άνθρωπος που θα κλήθεί να το βάλει -γρηγορότερα- στο κλίμα της ομάδας και να του εξηγήσει ό,τι είναι απαραίτητο προκειμένου οι “κίτρινοι” ν` αρχίσουν -μια και καλή- την πορεία προς την άνοδο, χωρίς άλλα “στραβοπατήματα”.

Προτεινόμενα Άρθρα