«Μεγάλο όνομα ο Κάμπος»

από AllAboutARIS

Το νέο τους προπονητή περιμένουν οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ, ελπίζοντας ότι η ομάδα θα βιώσει πλέον πιο ήρεμες καταστάσεις.

Τη νέα συνεργασία με τον Πάουλο Κάμπος περιμένουν οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ, που θα αγωνιστούν την Κυριακή υπό το βλέμμα του νέου τους προπονητή. Ο Αντώνης Καπνίδης μίλησε σε ραδιόφωνο της πόλης για την επόμενη μέρα στον ΑΡΗ και έδωσε απαντήσεις για το οικονομικό ζήτημα, δηλώνοντας πληρωμένος μέχρι… σεντ.

«Υπήρχε μία αναστάτωση το τελευταίο διάστημα. Προσπαθούσαμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό κομμάτι γιατί αυτός είναι ο στόχος μας και όχι να ασχολούμαστε με τα διοικητικά του συλλόγου. Αυτό  που μας ενδιαφέρει είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί όσο μπορούμε. Σίγουρα οι αλλαγές σε οποιοδήποτε πόστο και ιδίως του τεχνικού φέρνουν μία κάποια αναστάτωση. Εμείς πρέπει να το ξεπεράσουμε γρήγορα και να κοιτάξουμε μπροστά, κάνοντας σωστά την δουλειά μας. Είναι μεγάλο όνομα ο Κάμπος. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να πάρουμε ότι μπορούμε και αν αξιοποιήσουμε τις γνώσεις που θα μας δώσει. Ξέρουμε ότι την Κυριακή θα είναι στο γήπεδο και θα μας παρακολουθεί. Δεν θα είναι αυτό το κίνητρο μας αλλά να βγάλουμε αυτό που έχουμε στο γήπεδο», είπε ο ποδοσφαιριστής των «κίτρινων» για όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες και για την έλευση του νέου προπονητή.

Σχετικά με τις χθεσινές πληρωμές, τόνισε: «Προσωπικά είμαι οικονομικά τακτοποιημένος. Δεν ξέρω για τους συναθλητές μου, δεν τους έχω ρωτήσει, γιατί ουσιαστικά δεν μου πέφτει λόγος. Εχω πάρει όσα έχω συμφωνήσει. Είναι μετρημένες στα δάχτυλα οι ομάδες της Β΄και της Γ΄Εθνικής που έχουν τακτοποιήσει τους παίκτες οικονομικά. Είναι πολύ δύσκολες εποχές αυτές που διανύουμε».

Προτεινόμενα Άρθρα