Παραίτηση Δεσύπρη και από το κολυμβητικό

από AllAboutARIS

O Τάσος Δεσύπρης με τοποθέτησή του στο FB μετά την παραίτησή του από τον ΑΣ (στην ουσία πριν καν οριστεί στο ΔΣ), παραιτήθηκε και από το κολυμβητικό τμήμα του συλλόγου

O Τάσος Δεσύπρης με τοποθέτησή του στο FB μετά την παραίτησή του από τον ΑΣ (στην ουσία πριν καν οριστεί στο ΔΣ), παραιτήθηκε και από το κολυμβητικό τμήμα του συλλόγου. Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

“Μετά την σημερινή έγγραφη υποβολή της παραίτησης μου από την επιτροπή του κολυμβητικού τμήματος του Α.Σ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους αθλητές, τους προπονητές, τους γονείς και τους συνεργάτες μου για την άψογη συνεργασία που είχαμε για έναν ολόκληρο χρόνο. Σε ποια κατάσταση παραλάβαμε πέρυσι το τμήμα τόσο σε οργανωτικό, όσο και σε οικονομικό και αγωνιστικό επίπεδο, και σε ποια κατάσταση βρίσκεται σήμερα είναι γνωστό σε όλους. Και είναι αποτέλεσμα της συλλογικής δουλειάς σε συνδυασμό με την γνώση, την υπευθυνότητα, τον τεχνοκρατικό προγραμματισμό και της ανιδιοτελούς αγάπης για τον Σύλλογο, το άθλημα και τα παιδιά μας. Ζητώντας συγγνώμη αν κάποιες φορές κούρασα με την εμμονή μου στον σεβασμό των προβλεπόμενων διαδικασιών του Συλλόγου, στην απαρέγκλιτη τήρηση του οικονομικού προϋπολογισμού και στην διάφανη και λεπτομερή διαχείριση των οικονομικών του τμήματος, εύχομαι σε όλους καλή δύναμη για την συνέχεια”. 

Προτεινόμενα Άρθρα