Η συνέπεια με… αποδείξεις

από AllAboutARIS

Να πείσει τους πάντες ότι έχει τη δυνατότητα να είναι συνεπής στις οικονομικές του υποχρεώσεις προς το ποδοσφαιρικό τμήμα θα επιδιώξει με μια γενναία καταβολή σήμερα ο Γαλανός.

Σε μια περίοδο που τα έσοδα στο ποδοσφαιρικό τμήμα δεν… περισσεύσουν ο Γιώργος Γαλανός επιθυμεί να θέσει σε νέα βάση το κομμάτι της οικονομικής σχέσης του τμήματος με τους ποδοσφαιριστές και να αποδείξει ότι έχει τη δυνατότητα αφενός να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του τμήματις και αφετέρου να πείσει και τους… αμφισβητίες ότι έχει την οικοκονομική δυνατότητα να το κάνει. Αυτό ήταν το νόημα της χθεσινής συνάντησης που είχε με τους τρεις αρχηγούς της ομάδας στα γραφεία και κυρίως με τον Δημήτρη Σουνά.

Αυτό που υποσχέθηκε ο ισχυρός άνδρας του ποδοσφαιρικού τμήματος ήταν ότι από εδώ και πέρα θα προσπαθήσει να είναι απόλυτα συνεπής στις υποχρεώσεις του και για του λόγου το αληθές, τους ενημέρωσε ότι σήμερα θα καταβληθεί ένα ποσό που φθάνει τις 72.000 ευρώ, το οποίο αφορά σε δόσεις και μισθούς Οκτωβρίου. Μέσα σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και η οφειλή που υπάρχει από την καταβολή του προηγούμενου μήνα που αποτέλεσε και σημεία τριβής με ορισμένους ποδοσφαιριστές που δεν εξοφλήθηκαν πλήρως. Ο Γαλανός επιθυμεί όπως είπε να υπάρξει πλήρης εξόφληση και από εδώ και πέρα κάθε 29 του μήνα να γίνονται πληρωμές. 

Προτεινόμενα Άρθρα