Η περιπέτεια στο Σουδάν

από AllAboutARIS

Η Αλ Χιλάλ του Σουδάν ήταν η τελευταία ομάδα του Πάουλο Κάμπος μέχρι τον περασμένο Ιούλιο. Ο λόγος που απολύθηκε ο Βραζιλιάνος προπονητής δεν είναι και ο πιο συνηθισμένος.

Οι προπονητές συνήθως πληρώνουν το μάρμαρο όταν δεν έρχονται τα αποτελέσματα. Ο Πάουλο Κάμπος, που θα είναι ο επόμενος προπονητής του ΑΡΗ, πριν από τρεις μήνες είχε μία διαφορετική εμπειρία στο Σουδάν. Ο Βραζιλιάνος απολύθηκε από την Αλ Χιλάλ του Σουδάν γιατί… ξέφυγε λίγο παραπάνω στις διαμαρτυρίες του.

Η ομάδα του έχασε σε παιχνίδι του αφρικανικού Τσάμπιονς Λιγκ από τη Βίτα του Κονγκό εξαιτίας ενός πέναλτι που σφύριξε ο διαιτητής στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Ο Κάμπος δεν άντεξε την αδικία και μπήκε στο γήπεδο για να διαμαρτυρηθεί στον διαιτητή, με τους ποδοσφαιριστές του να τον ακολουθούν.

Ο Κάμπος είχε προσληφθεί τον Μάιο αλλά μετά από αυτό το περιστατικό η σουδανέζικη ομάδα έλυσε το συμβόλαιό του. «Ο προπονητής πρέπει να συμπεριφέρεται σωστά. Έκανε το αντίθετο τρέχοντας προς τον διαιτητή, ακολουθούμενος από τους παίκτες του για τους οποίους είναι πρότυπο, μέχρι που τον σταμάτησαν οι αστυνομικοί», δήλωσε τότε ο γενικός γραμματέας της Αλ Χιλάλ.

Προτεινόμενα Άρθρα