"Ετοιμάζουμε την ομάδα για το επόμενο παιχνίδι"

από AllAboutARIS

Ο Σίτσας μίλησε και για την ψυχολογία των παικτών του ΑΡΗ

Δηλώσεις σε ραδιόφωνο της πόλης έκανε ο Δημήτρης Σίτσας, ο οποίος αναφέρθηκε σε σειρά θεμάτων που αφορούν το αγωνιστικό τμήμα του ΑΡΗ.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με την Καστοριά:

«Ίσως να μην ήταν η Καστοριά ο κατάλληλος αντίπαλος για να κρίνουμε πως άλλαξε η τακτική των παιδιών .Υπήρχε διάθεση, σοβαρότητα και αγωνιστικότητα άσχετα αν η δυναμικότητα του αντιπάλου δεν ήταν τόσο μεγάλη. Υπάρχει ένα άλλο πλάνο που θέλουμε να περάσουμε, αυτό της ατομικής πρωτοβουλίας. Παίκτες όπως ο Πόι, ο Σουνάς και ο Παπαδόπουλος πρέπει να δείχνουν την ατομική τους ποιότητα. Ένας παίκτης όπως ο Πόι ή ο Σουνάς πρέπει να κάνουν την διαφορά. Δεν πρέπει να περιορίζεις τέτοιους παίκτες».

Για το αν θα παραμείνει στον Άρη:

«Αυτό θα το αποφασίσει ο πρόεδρος της ομάδας. Αυτός είναι ο κυβερνήτης και αυτός τρέχει την ομάδα. Αν μας πει φέρτε το αποτέλεσμα με τη Δράμα θα προετοιμάσουμε κατάλληλα την ομάδα για να φέρει αποτέλεσμα την Κυριακή», είπε στον “ΑΡΕΝΑ”, για να συνεχίσει.

Για το αν ο Άρης ψάχνει προπονητή:

«Η δική μας ενημέρωση είναι πως πρέπει να ετοιμάσουμε την ομάδα για το επόμενο παιχνίδι».

Για την ψυχολογία που υπάρχει στην ομάδα:

«Η ψυχολογία που προσπαθούμε να περάσουμε στους παίκτες είναι να κερδίσουν το ματς την Κυριακή. Δεν πρέπει να αναπαράγουμε άλλες καταστάσεις και να δημιουργούμε βάρος στους παίκτες. Στις προπονήσεις προσπαθούμε να δημιουργήσουμε αυτές τις συνθήκες. Θέλουμε ο Άρης να κερδίζει. Πρέπει βέβαια και οι παίκτες από μόνοι τους να δώσουν το κάτι παραπάνω, να δείξουν την ποιότητα τους και να οδηγήσουν την ομάδα εκεί που θέλουμε όλοι».

Προτεινόμενα Άρθρα