Δεν θέλουν και το δείχνουν

από AllAboutARIS

Ποια είναι τα εννέα μέλη του ερασιτέχνη που δεν επιθυμούν να συμμετέχουν στην υπό διορισμό νέα διοίκηση.

Τυπική είναι πλέον η απόφαση του ειρηνοδικείου Θεσσαλονίκης για τον διορισμό των 15 της νέα διοίκησης του ερασιτέχνη μέσα στην εβδομάδα ή αργότερα αφού ήδη εννέα από αυτούς θα ζητήσουν να μην συμμετέχουν στην υπό διορισμό νέα διοίκηση του Α.Σ. Πρόκειται για μέλη που είχαν συμπεριληφθεί στην αίτηση για να συμπληρώσουν το διοικητικό συμβούλιο και να διεκδικήσουν ακόμη και την Προεδρία στην  νέα τάξη πραγμάτων. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι Δεσύπρης, Ψηφίδης, Αγγελούσης, Αγραφιώτης, Πλαγάκος, Ιωάννου, Χατζής, Ζορπίδης, Αναστασιάδης θα καταθέσουν, εκτός απροόπτου σήμερα, αίτημα να μην συμμετέχουν στη νέα διοίκηση αφού δεν έχουν πλέον τη διάθεση να ασχοληθούν ενεργά.

Ο μόνος που μέχρι στιγμής δεν έχει εκδηλώσεις τάσεις παραίτησης είναι ο Λάζαρος Παπαδόπουλος. Το πιθανότερο είναι βέβαια ότι και οι υπόλοιποι μόλις εκδοθεί η απόφαση θα παραιτηθούν, οδηγώντας τον ερασιτέχνη αναγκαστικά σε νέα αίτηση. Αξίζει να σημειωθεί ότι το υπάρχον Δ.Σ με Πρόεδρο τον Τάσο Οικονόμου θα παραμείνει μέχρι την έκδοση της απόφασης αφού δεν αποκλείεται αν δεν βγει ως τις 3 Νοεμβρίου να κληθούν να ψηφίσουν στη Γ.Σ των μετόχων τη λύση της εταιρίας.

Την ίδια ώρα ο Παναγιώτης Ζουμπουρίδης, εκ των πολύ στενών συνεργατών του Γιώργου Γαλανού, συνεχίζει τις ζυμώσεις για τον σχηματισμό σχήματος που θα διεκδικήσει τον ερασιτέχνη. Το παλιό μέλος των διοικήσεων σε ΠΑΕ και ΚΜΑ κάνει αλλεπάλληλες συναντήσεις με ανθρώπους που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με τον ερασιτέχνη και τα δεκάδες προβλήματά του. Στόχος του όπως αφήνει να εννοηθεί, είναι εμπλουτίσει το σχήμα με άφθαρτα μέλη, επιδιώκοντας μια νέα αρχή και στον Α.Σ παράλληλα με το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Προτεινόμενα Άρθρα