Το πήρε… πάνω του ο Αντεκμπόγιε

από AllAboutARIS

Ο παίκτης του ΑΡΗ είχε εξαιρετική απόδοση

Μπορεί να ήρθε στον ΑΡΗ, ως λύση ανάγκης και με ημερομηνία… λήξης, μπορεί μόλις, σήμερα, να ολοκλήρωσε το πρώτο του παιχνίδι με τα “κίτρινα”, ωστόσο ο Στέφαν Αντεκμπόγιε πρόλαβε να πάρει τα δικά του λεπτά δημοσιότητας, έχοντας κάτι παραπάνω από καθοριστική συμβολή στη νίκη της ομάδας του επί του Απόλλωνα Πατρών.

Ο βραχύσωμος γκαρντ με το που πέρασε στον αγώνα είχε… όρεξη, η οποία μεγάλωσε όσο περνούσε η ώρα και αποδείχθηκε στην τελική στατιστική και τα 23 -περίπου- λεπτά που βρέθηκε στο παρκέ.

Ο Αντεκμπόγιε σημείωσε 12 πόντους με 3 επιθετικά και ισάριθμα αμυντικά ριμπάουντ, ενώ είχε μόλις 1 λάθος, σε παιχνίδι που δέχθηκε πίεση και ο ίδιος και οι συμπαίκτες του. 

Η στατιστική, όμως, δεν κατέγραψε την εξαιρετική άμυνα που έκανε πάνω στον Μάριο Μπατή, ο οποίος ήταν ο κύριος εκφραστής των επιθέσεων του Απόλλωνα, στο πρώτο μισό του αγώνα, όταν και σημείωσε 13 πόντους, κρατώντας τους Αχαιούς κοντά στο σκορ.

Ο παίκτης των φιλοξενούμενων, όταν ήταν ζεστός, σκόραρε με κάθε πιθανό τρόπο, εικόνα βέβαια που άλλαξε… άρδην στο δεύτερο ημίχρονο, όταν πέτυχε μόλις 2 πόντους κι αυτούς στα πρώτα δευτερόλεπτα της τρίτης περιόδου.

Βασικός υπεύθυνος ήταν ο γκαρντ του ΑΡΗ που έκανε, συνολικά, εξαιρετική δουλειά σε άμυνα και επίθεση, βάζοντας σε… σκέψεις τον Πρίφτη όσον αφορά την παραμονή του, άσχετα αν -όπως παραδέχθηκε και ο Έλληνας τεχνικός- το σενάριο αυτό φαντάζει δύσκολο.

Προτεινόμενα Άρθρα