Ο Νόμπλιας ψηλά στη λίστα

από AllAboutARIS

Με δεδομένες τις αρνητικές απαντήσεις των Κούπερ, Άντιτς, Τσιώλη και Αναστόπουλο ο Γιώργος Γαλανός προσπαθεί να πείσει τον πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Κύπερου

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ όσο και ο Ράντομιρ Άντις μέσω των εκπροσώπων τους σημείωσαν ότι δεν ενδιαφέρονται να δουλέψουν στον ΑΡΗ λόγω του ότι η ομάδα βρίσκεται στην Γ εθνική. Κάτι ανάλογο συνέβη και με αρκετούς προπονητές εντός συνόρων που δεν θέλουν να συνδέσουν το όνομά τους με παρουσία στην Γ εθνική, πόσο μάλλον όταν ακόμα σήμερα δεν έχει ξεκαθαρίσει απόλυτα ποια θα είναι η επόμενη μέρα.

Αναστόπουλος, Τσιώλης και Βοσνιάδης είναι ορισμένα από τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι, αλλά άπαντες απάντησαν αρνητικά για τον ίδιο λόγο. Το γεγονός ότι ο ΑΡΗΣ αγωνίζεται στην Γ εθνική. Αυτός είναι και ο βασικός προβληματισμός για τον προπονητή που έχει στο στόχαστρο αυτή την στιγμή ο Γιώργος Γαλανός. Ο λόγος για το Νίκο Νόμπλια που μετά το πέρασμά του από την εθνική Κύπρου δεν έχει ομάδα και είναι διαθέσιμος στην…αγορά των προπονητών. Ο πρώην τεχνικός της εθνικής Ελπίδων και του Παναθηναικού δεν έχει πρόβλημα με το να βρεθεί στον πάγκο των “κιτρινόμαυρων”, αλλά τον προβληματίζει το γεγονός ότι δεν είναι γνώστης του πρωταθλήματος της Γ εθνικής. Μέσα στο Σαββατοκύριακο είναι δεδομένο ότι θα υπάρξει μία νέα επαφή με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά.

Προτεινόμενα Άρθρα