Χωρίς αγωνιστικά απρόοπτα

από AllAboutARIS

Υπό τις οδηγίες του υπηρεσιακού προπονητή, Δημήτρη Μπουγιουκλή, προπονήθηκαν οι παίκτες του ΑΡΗ, χωρίς άλλα απρόοπτα.

Αγωνιστικά τουλάχιστον και σε θέματα υγείας των ποδοσφαιριστών εκπλήξεις δεν έχουμε στον ΑΡΗ, όπου οι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά ενόψει του αγώνα με την Καστοριά. Στο «Δασυγένειο» βρέθηκε μάλιστα και ο Δημήτρης Γκίνο, αν και δεν προπονήθηκε.

Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει:

«Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, υπό τις οδηγίες του υπηρεσιακού τεχνικού, Δημήτρη Μπουγιουκλή, προπονήθηκαν σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της ενόψει της αναμέτρησης με την Καστοριά το Σάββατο (25/10, 15:30) στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο πλαίσιο της 2ης φάσης του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος). Και η σημερινή προπόνηση ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα.

Να σημειωθεί ότι το παρών στο «Δασυγένειο» έδωσε και ο Δημήτρης Γκίνο, ο οποίος, όμως, δεν προπονήθηκε. Ως γνωστόν, ο 20χρονος μέσος ταλαιπωρείται από οδοντικό απόστημα (τις προηγούμενες μέρες είχε ανεβάσει πυρετό) και αναμένεται στις αρχές τις ερχόμενης εβδομάδας να ξεκινήσει προπονήσεις.

Για αύριο, Παρασκευή, έχει προγραμματιστεί πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή του μεθαυριανού αγώνα με την ομάδα της Δυτικής Μακεδονίας».

Προτεινόμενα Άρθρα