"Προπονητής μεγάλου βεληνεκούς"

από AllAboutARIS

Οπως είπε, οι παίκτες ενημερώθηκαν ότι η ομάδα γύρισε σελίδα!

Ραδιοφωνικές δηλώσεις έκανε ο στενός συνεργάτης του Γιώργου Γαλανού, Παναγιώτης Ζουμπουρίδης, ο οποίος δήλωσε:

Για τις αλλαγές στον ΑΡΗ:
«Αλλαγή σελίδας για τον ΑΡΗ. Οι παίκτες ενημερώθηκαν πως υπηρεσιακός προπονητής θα είναι ο κ. Μπουγιουκλής. Είναι στρατιώτης του Άρη και χωρίς καμιά κουβέντα έδωσε το παρών να σώσει την κατάσταση. Η ομάδα κινείται προς την εξυγίανση και ενημερώσαμε τους παίκτες πως είμαστε δίπλα τους».

Για το θέμα προπονητή:
«Έχει προχωρήσει το θέμα και από ότι λέει o κ. Γαλανός θα είναι προπονητής μεγάλου βεληνεκούς. Ο προπονητής μπορεί να έρθει ακόμα και την Παρασκευή».

Για το παιχνίδι με την Καστοριά:
«Το ματς με την Καστοριά είναι το Σάββατο στις 15:30. Αν προλάβει ο προπονητής μπορεί να είναι».

Για το τι είπαν στους παίκτες:
«Είπαμε πως άλλαξε σελίδα η ομάδα, προχωράμε μπροστά, ο κ. Γαλανός θέλει να πάει την ομάδα ψηλά και συνεχίζουμε. Το ραντεβού με τους αρχηγούς είναι την Τετάρτη μετά τις 28 Οκτωβρίου και τότε θα γίνουν και οι πληρωμές», ανέφερε στον “ΑΡΕΝΑ”, για να συνεχίσει…

Για το αν είναι όλοι πληρωμένοι στην ομάδα:
«Όλοι είναι πληρωμένοι. Οι βενζινάδες, τα γκαζόν και ό,τι έχει σχέση με τον ΑΡΗ είναι πληρωμένο. Αυτό που ακούγεται για το ξενοδοχείο είναι ένα χαρτί που ήρθε προχθές, ενώ δεν ήταν ο κ. Γαλανός. Δεν υπάρχει κανένα θέμα. Εμάς μας ενδιαφέρει να ανέβει η ομάδα και το αγωνιστικό τμήμα».

Για την κατάσταση στον σύλλογο:
«Μετά την θύελλα έρχεται η ηρεμία. Πρέπει να ξεκαθαρίσουν πολλές καταστάσεις και το βάρος έπεσε στον κ. Γαλανό. Αυτό που πήγε να γίνει με τον κ. Γαλανό ήταν άδικο και ανήκουστο. Πλέον, ότι γίνεται φαίνεται. Αν δεν πλήρωνε τους παίκτες δεν θα φαινόταν»;

Για τις σχέσεις Καλαϊτζίδη – Γαλανού:
«Δεν πήγαιναν καλά και τα αποτελέσματα. Δική μου γνώμη είναι πως όποιος προπονητής και να ήταν η καρέκλα του θα κουνιόταν εφόσον ομάδα δεν τραβάει».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο του ΑΡΗ:
«Ο κόσμος του ΑΡΗ ξέρει τι πρέπει να κάνει. Πρέπει να είναι δίπλα στην ομάδα και να την βοηθήσει να ανέβει. Ο κόσμος είναι η ομάδα και δεν υπάρχει χωρίς αυτόν ο σύλλογος».

Προτεινόμενα Άρθρα