Έτοιμα τα καινούργια καρτελάκια

από AllAboutARIS

Ξεκινάει η διάθεσή τους στους κατόχους διαρκείας.

Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ ανακοινώνει ότι τα καινούργια καρτελάκια του πακέτου εισιτηρίων της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015 (για όσους τα προμηθεύτηκαν μετά τις 10/10) είναι έτοιμα και η διάθεσή τους θα ξεκινήσει αύριο το πρωί (Παρασκευή 24/10) από τις 10:00 έως τις 19:00 από τα γραφεία του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του ΑΡΗ (πρώην ΠΑΕ ΑΡΗΣ), επί της οδού Αλκμήνης.
Να υπενθυμίσουμε ότι για την παραλαβή τους απαραίτητη είναι η προσκόμιση της απόδειξης αγοράς του πακέτου εισιτηρίων ή της Αστυνομικής ταυτότητας.

Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ ανακοινώνει –επίσης- ότι συνεχίζεται κανονικά και η διάθεση του πακέτου εισιτηρίων της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015 από τα γραφεία του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του ΑΡΗ (πρώην ΠΑΕ ΑΡΗΣ), επί της οδού Αλκμήνης.
Όπως είναι γνωστό, ο κόσμος της ομάδας μας θα μπορεί να προμηθεύεται τα πακέτα εισιτηρίων μέχρι την ημέρα του εντός έδρας αγώνα με την Δόξα Δράμας (02/11), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.

** Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ υπενθυμίζει ότι στην μεθαυριανή αναμέτρηση του Κυπέλλου με την Καστοριά στο Κλεάνθης Βικελίδης (25/10, 15:30) ισχύουν κανονικά τα καρτελάκια του πακέτου εισιτηρίων.

Προτεινόμενα Άρθρα