"Θορυβημένη" η NOVA

από AllAboutARIS

Η πλευρά του ΑΣ ΑΡΗΣ έχει στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιο και αναμένει την πλευρά του συνδρομητικού καναλιού, το οποίο παρακολουθεί τις εξελίξεις στο Ποδοσφαιρικό Τμήμα

“Θορυβημένη” από την κατάσταση, που επικρατεί στον ΑΡΗ είναι το κανάλι της NOVA, τη στιγμή που βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις για το τηλεοπτικό συμβόλαιο με την πλευρά του Ερασιτέχνη.

Η πλευρά του συνδρομητικού καναλιού παρακολουθεί τις εξελίξεις στους Θεσσαλονικείς και, πληροφορίες αναφέρουν, πως σκέφτονται να μην υπογράψουν το συμβόλαιο με την πλευρά των “κίτρινων”, εάν αλλάξει η διοίκηση στον ΑΣ. Αξίζει να σημειωθεί πως η πλευρά του Ερασιτέχνη έχει στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιο, κάτι που αναμενόταν να κάνει -αύριο Παρασκευή- και η NOVA.

Το AllAboutARIS επικοινώνησε με στέλεχη του καναλιού στην Αθήνα και μεταφέρει την ακριβή δήλωση, η οποία αναφέρει:

“Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στην ομάδα του ΑΡΗ. Πάγια, όμως, θέση της εταιρείας είναι ότι δεν γίνεται οποιαδήποτε κοινοποίηση στον Τύπο, τη στιγμή που είναι σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις. Οταν υπάρξουν οριστικά αποτελέσματα στις επαφές, τότε θα εκδοθεί και επίσημη ανακοίνωση”.

Προτεινόμενα Άρθρα