"Δεν με αγχώνει η παρουσία του ΑΡΗ"

από AllAboutARIS

"Η παρουσία του ΑΡΗ θα δώσει μεγαλύτερη αξία στην άνοδο μας"

Μπορεί όλοι στην Γ` εθνική να χρίζουν τον ΑΡΗ ως το απόλυτο φαβορί για την άνοδο από τον 1ο όμιλο, στον Πανσερραϊκό όμως επιλέγουν να έχουν άλλη άποψη, όπως φαίνεται και από τις δηλώσεις του Σάκη Γκόγκα.

Ο παίκτης της ομάδας των Σερρών είπε συγκειριμένα: “Η παρουσία του Άρη στον όμιλο μας προσωπικά δεν με άγχωσε γιατί πιστεύω ότι ως ομάδα έχουμε ένα επιπλέον κίνητρο να κατακτήσουμε την πρώτη θέση και να πάρουμε την άνοδο. «Είμαι σίγουρος για την άνοδο η οποία με την παρουσία του Άρη στον όμιλο μας θα πάρει και μεγαλύτερη αξία γιατί όπως λέμε η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στο νικητή». 

Για τον φετινό Πανσερραϊκό σε σχέση με πέρυσι: «Φέτος έχουμε εμπειρία στην ομάδα. Ξεκινήσαμε νωρίς την προετοιμασία κι έχουμε δουλέψει πολύ καλά με τον προπονητή μας, τον Κώστα Βασιλακάκη».

Ο Σάκης Γκόγκας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα και ζήτησε μεγαλύτερη στήριξη από τον κόσμο που όπως είπε: «είναι δικαιολογημένα πικραμένος αφού δεν είναι ευχάριστο να βλέπει την αγαπημένη του ομάδα που την είχε συνηθίσει να παίζει στην Α εθνική να αγωνίζεται σε αυτήν την κατηγορία».

Μιλώντας τέλος για το παιχνίδι που έρχεται με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων: «Κανένα παιχνίδι δεν είναι αδιάφορο. Θέλουμε διάκριση και στο κύπελλο και πόσο μάλλον όταν ξέρουμε πως σε περίπτωση πρόκρισης θα αντιμετωπίσουμε λογικά τον Άρη. Πρέπει να είμαστε σοβαροί, προσεκτικοί και θα τα κατεφέρουμε”.

Προτεινόμενα Άρθρα