Τέρμα οι δικαιολογίες

από AllAboutARIS

Ο Καλαϊτζίδης σε συνεργασία με τον ερασιτέχνη είναι το απόλυτο κουμάντο του ποδοσφαιρικού τμήματος και μπορεί να δουλέψει χωρίς να επικαλείται τρικλοποδιές.

Η απόφαση πάρθηκε ομόφωνα από το διοικητικό συμβούλιο του ερασιτέχνη να παυθεί ο Γιώργος Γαλανός από τη θέση του υπεύθυνου του ποδοσφαιρικού τμήματος από τη στιγμή που εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση της χρονιάς με το ποσό που δεσμεύτηκε να βάλει ο Αλεξ Κάλας το οποίο ουσιαστικά αποτελεί μια εκδήλωση ενδιαφέροντος για όταν με το καλό συσταθεί η νέα ΠΑΕ.

Με την απόφαση αυτή τελειώνει και μια στείρα διαμάχη που μόνο κακό έκανε στον ΑΡΗ χωρίζοντάς τον σε δυο παρατάξεις που με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγούσε στον διχασμό. Από σήμερα ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης θα μπορεί χωρίς εμπόδια να ασκεί τα καθήκοντα του προπονητή-μάνατζερ, να στελεχώσει σε συνεργασία με τον ερασιτέχνη το ποδοσφαιρικό τμήμα και να ρίξει όλο του το βάρος στην ομάδα και το πώς θα εξασφαλίσει τον αδιαπραγμάτευτο στόχο της ανόδου.

Το οικονομικό επίσης εξασφαλίστηκε αφού πέρα από τα χρήματα από την Αμερική, υπάρχουν τα χρήματα της NOVA καθώς και κάποιο ποσό από επιχειρηματίες που θέλουν να βοηθήσουν, συν φυσικά τα έσοδα από τα εισιτήρια και τις εμπορικές δραστηριότητες.  Δικαιολογίες για εσωτερικό πόλεμο, τρικλοποδιές και ανεπάρκεια στελεχών πλέον δεν ευσταθούν. Ο μοναδικός σκοπός από σήμερα είναι η δημιουργία των αγωνιστικών και όχι μόνο προϋποθέσεων ώστε να επιτευχθεί η άνοδος, να δημιουργηθεί μια καλή ομάδα, να ξεκινήσει η εκκαθάριση και φυσικά να ξεκαθαρίσει και το ιδιοκτησιακό όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου.

Προτεινόμενα Άρθρα