«Πού ήταν το καλοκαίρι ο Κάλας;»

από AllAboutARIS

Κατά του προπονητή του ΑΡΗ, Δημήτρη Καλαϊτζίδη και της διοίκησης του Ερασιτέχνη έβαλε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο Περικλής Τράιος.

Ο στενός συνεργάτης του Γιώργου Γαλανού μιλώντας στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη» αποκάλυψε ότι το καλοκαίρι πλήρωσε πατέρας ποδοσφαιριστή 5.000 ευρώ για να πάει επιστρέψει η ομάδα από το Πράβετς. «Πατέρας ποδοσφαιριστή του ΑΡΗ πλήρωσε από την τσέπη του 5.000 ευρώ, για να κλείσει ο λογαριασμός στην προετοιμασία και να μπορέσει να επιστρέψει η ομάδα».

«Αυτοί οι άνθρωποι στον Ερασιτέχνη μαζί με τον Στεφανίδη είναι υπεύθυνοι για πολλά πράγματα στον ΑΡΗ. Ο ΑΡΗΣ πληρώνει σήμερα συσσωρευμένα λάθη. Εδώ έπρεπε να φτάσουμε στις 10 Σεπτεμβρίου για να αποφασίσουν σε ποια κατηγορία θα παίξουμε», πρόσθεσε ο Τράιος, που επιβεβαίωσε ότι ο Γαλανός ήταν σήμερα στην Αθήνα για επαφές σχετικά με το θέμα του προπονητή.

Τέλος, έριξε τα βέλη του και προς την πλευρά Καλαϊτζίδη για το θέμα του αδερφού του. «Ξαφνικά εμφανίστηκε ο αδερφός του Καλαϊτζίδη, ως υποψήφιος επενδυτής. Πού ήταν ο κύριος Κάλας, όταν το καλοκαίρι ο ΑΡΗΣ ήθελε 500.000 ευρώ για να παίξει στη Β’ Εθνική;», ήταν το ερώτημα που έθεσε.

Προτεινόμενα Άρθρα