Βρήκαν τον ένοχο οι Σέρβοι

από AllAboutARIS

Ο 32χρονος Αλβανός κάτοικος Ιταλίας, Ισμαΐλι Μορινάι, είναι σύμφωνα με σερβική ιστοσελίδα ο υπεύθυνος της… πτήσης που έβαλε φωτιά στο ματς Σερβία-Αλβανία.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «kurir» ο Μορινάι δεν ενεργούσε μόνος του αλλά είχε και… συνεργό τον αδερφό του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα, για τον οποίο οι Σέρβοι επιμένουν είχε άμεση σχέση με την προκλητική αυτή ενέργεια που τίναξε στον αέρα το παιχνίδι. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο δράστης, που χαρακτηρίζεται εθνικιστής, πέρασε τα σύνορα χρησιμοποιώντας το ιταλικό του διαβατήριο και αυτοκίνητο με ιταλικές πινακίδες.

Νοίκιασε δωμάτιο σε ξενώνα ακριβώς απέναντι από το γήπεδο της Παρτιζάν, ενώ την ώρα του ματς πήγε στην εκκλησία που βρίσκεται κοντά στο στάδιο, ανέβηκε στον τρούλο και καθοδήγησε σε συνεργασία με τον Όλσι Ράμα το ελικόπτερο με τη σημαία.

Από τη Σερβία αναχώρησε την επόμενη μέρα και ανέβασε διάφορες φωτογραφίες στο προφίλ του, μεταξύ των οποίων και με τον πρίγκιπα Αλβανίας, Λέκα Ζόγκου, ο οποίος σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ των Σέρβων, τον χαρακτήρισε εθνικό ήρωα. Εύκολα πάντως θα γυριζόταν ταινία με το σενάριο αυτό αλλά να επαναλάβουμε ότι πρόκειται για κάτι που έχει γράψει ο σερβικός Τύπος.

Προτεινόμενα Άρθρα