"Μάρτυρες των όσων έγιναν"

από AllAboutARIS

Τι δήλωσε ο νομικός της ΚΑΕ κατά τη σημερινή συνέντευξη Τύπου

Ο,ιτι περνάει από το χέρι του θα κάνει ο ΑΡΗΣ για να δικαιωθεί ενώπιον του αθλητικού δικαστή, όπως τόνισε ο Χρήστος Γρόλλιος στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε η ΚΑΕ ΑΡΗΣ.

Αναλυτικά: 

“Να ευχαριστήσω τον κόσμο που ανταποκρίθηκε άμεσα στην παράκληση που του υποβάλαμε, να εκκενώσει το γήπεδο. Αδιάψευστος μάρτυρας  είναι και η τηλεόραση για ό,τι έγινε. Σε αυτήν απευθυνθήκαμε με τον κομισάριο και διαπιστώσαμε ότι δεν υπήρχε το παραμικρό που να δικαιολογούσε τη διακοπή του αγώνα. Σεβόμενοι όμως την απόφαση του διαιτητή, ζητήσαμε από τον κόσμο να εκκενώσει το γήπεδο, ενώ παράλληλα υπήρχε πληθώρα εκδηλώσεων. Η Αστυνομία κατάφερε να περιφορυρήσει την αποχώρηση των φιλάθλων και με τη συνδρομή του επόπτη μέτρων τάξης αλλά και του κομισάριου του αγώνα, κ. Τσούλη, επιτεύχθηκε η ομαλή αποχώρηση όλο του κόσμου. Σε αυτό συνέβαλε και η καταλυτική συμβολή του Αλέξανδου Βεζένκοφ.

Θ απερασπιστούμε το δίκιο της ΚΑΕ με κάθε νόμιμο μέσο. Θα επιδιώξουμε με κάθε δυνατότητα τη δικαίωση της ομάδας. Είναι ένα χρέος που αναλαμβάνουμε, γιατί είμαστε μάρτυρες των όσων συνέβησαν προχτές στο γήπεδο. Εκτιμούμε, πιστεούμε και υποστηρίζουμε πως η διακοπή του αγώνα ήταν αδικαιολόγητη και άδικη. Για αυτό τον λόγο συμπεριλήφθηκε στο φύλλο αγώνα η ένσταση μας. Η εκκένωση του γηπέδου ολοκληρώθηκε πριν το κλείσιμο του, οπότε δεν υπήρχε λόγος οριστικής διακοπής του αγώνα”.

Για την υπερασπιστική γραμμή της ομάδας: “Εχουμε ετοιμάσει την υπερασπιστική γραμμή, δεν είναι όμως η κατάλληλη στιγμή για να παραθέσουμε τις θέσεις μας. Αυτό που αποφασίζει είναι ο αθλητικός δικαστής, στον οποίο θα παρουσιάσουμε τα στοιχεία για αυτά που έχουμε πει”.

Προτεινόμενα Άρθρα