«Από μένα τέλος ο Καλαϊτζίδης»

από AllAboutARIS

Μιλώντας στον «Arena fm» ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος Γιώργος γαλανός τόνισε πως ψάχνει για προπονητή στην Αθήνα και πως έπρεπε να λυθεί η συνεργασία του με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη από τα μέσα στης προηγούμενης βδομάδας

Μιλώντας στον «Arena fm» ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος Γιώργος γαλανός τόνισε πως ψάχνει για προπονητή στην Αθήνα και πως έπρεπε να λυθεί η συνεργασία του με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη από τα μέσα στης προηγούμενης βδομάδας. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε: «Έχω πει στον κ. καλαϊτζίδης πως απολύεται. Δεν μπορώ να συνεχίσω την συνεργασία μου μαζί για πολλούς λόγους. Την περασμένη βδομάδα έγινε ένα σοβαρό περιστατικό. Από τότε έπρεπε να απολυθεί με αυτόφορες διαδικασίες. Υπάρχουν ήδη προδικαστικές αποφάσεις και μηνυτήρια αναφορά, ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι, αλλά για το καλό του ΑΡΗ δεν μιλήσαμε.

Δώσαμε εντολή να μην βγει τίποτα προς τα έξω, μόνο για το καλό του συλλόγου. Στον Ερασιτέχνη το γνώριζαν και βγήκαν να κάνουν ανακοίνωση. Προσωπικά δεν μπορώ να πω περισσότερα. Δεν θα είμαι εγώ αυτός που θα το πει δημόσια. Πάντως όπως και να έχει εγώ ψάχνω για προπονητή στην Αθήνα. Τι ρόλο παίζω ας επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος αν δεν μπορώ να πάρω αποφάσεις για το αγωνιστικό; Δεν υπάρχει Καλαϊτζίδης πλέον. Ψάχνουμε τον αντικαταστάτη του. Είμαι στην Αθήνα και θα είμαι όλη τη μέρα οπότε δεν μπορώ να συναντηθώ με τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη».

Προτεινόμενα Άρθρα