"Ο κόσμος ήταν άψογος"

από AllAboutARIS

Η επίσημη Αστυνομία διαψεύδει τους διαιτητές

H διαιτησία, σ` ένα ακόμα παιχνίδι στην ιστορία του αθλητικού συλλόγου, που λέγεται “ΑΡΗΣ”, έκρινε αποτέλεσμα. Μόνο, που απόψε, έγινε με χειρότερο τρόπο που μπορεί να γίνει και αποτελεί εξαίρεση, όσον αφορά το μπασκετικό τμήμα.

Οι διαιτητές, κατά τη διάρκεια της διακοπής, έμειναν κλειδωμένοι στο γραφείο τους, ουδέποτα εμφανίστηκαν να δουν την πορεία της εκκένωσης ή του τί ακριβώς ισχύει στον αγωνιστικό χώρο, πηγαίνοντας κόντρα σε όποια λογική έχει παραμείνει στη χώρα γενικότερα και τον ελληνικό αθλητισμό ειδικότερα.

Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση -στο AllAboutARIS- του Αστυνομικού Διευθυντή Α.Τ. Λευκού Πύργου, όταν ρωτήθηκε για τη στάση του κόσμου.

“Η στάση του κόσμου ήταν άψογη. Με του που διατάχθηκε η εκκένωση του γηπέδουν αποδείχθηκε εξαιρετικά συνεργάσιμος, ακολουθώντας τις οδηγίες. Γενικότερα, ως ΕΛ.ΑΣ. δεν έχουμε παράπονα από τον κόσμο του ΑΡΗ”.

Δήλωση, που έρχεται σε απόλυτη… κόντρα με το Φύλλο Αγώνα, που συνέταξαν οι διαιτητές στο οποίο -μεταξύ άλλων- αναγράφεται ότι τελικά έκλεισε στις 20.25 (και όχι στις 19.25 όπως αρχικά ειπώθηκε), αλλά μετά τις διαβουλεύσεις με την Αστυνομία και τους διαιτητές, κρίθηκε πως ο αγώνας δε μπορούσε να συνεχιστεί.

Προτεινόμενα Άρθρα