Αυτά γιατί δεν διακόπηκαν;

από AllAboutARIS

Δύο μέτρα και δύο σταθμά εφαρμόζονται στον ελληνικό αθλητισμό και από διάφορα γεγονότα προκύπτει ποιοι είναι οι μόνιμα ευνοημένοι και χαϊδεμένοι.

Δεν θα γυρίσουμε πολύ πίσω το χρόνο γιατί η μνήμη κάποιων είναι ιδιαίτερα ασθενής. Θα πάμε στα δύο περσινά ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ στο κλειστό της Πυλαίας. Στο πρώτο για το κύπελλο, τον Οκτώβριο, 40 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη υπήρξε προσωρινή διακοπή γιατί οι κροτίδες έπεφταν βροχή, ενώ μέχρι και μάνικες νερού άνοιξαν ενώ το παιχνίδι παιζόταν (δείτε το σχετικό βίντεο στο YellowTV). Ο ΑΡΗΣ εν τέλει κέρδισε το ματς.

Μερικούς μήνες μετά, τον Ιανουάριο του 2014, το παιχνίδι πρωταθλήματος χρειάστηκε να διακοπεί πάλι γιατί έπεφταν κροτίδες, μιας και ο ΑΡΗΣ ήταν μπροστά στο σκορ. ΟΙ διαιτητές ζήτησαν να εκκενωθεί το γήπεδο και το 20λεπτο έγινε 50 λεπτά. Το παιχνίδι φυσικά δεν διακόπηκε ποτέ, γιατί εκεί ισχύουν άλλοι κανονισμοί. Ο ΑΡΗΣ εκείνο το παιχνίδι το έχασε.

Γιατί λοιπόν οι συνάδελφοι του Αναστόπουλου δεν διέκοψαν εκείνα τα παιχνίδια. Γιατί περίμεναν 50 λεπτά για να εκκενωθεί το κλειστό της Πυλαίας; Πώς μπορείς να πείσεις κ. Αναστόπουλε τον κόσμο ότι έχει άδικο ο Αρβανίτης που σε κατηγορεί ότι ήσουν σε διατεταγμένη υπηρεσία;

Προτεινόμενα Άρθρα