“Θεατρινισμοί” από Αναστόπουλο!

από AllAboutARIS

Αν εκκενωθεί το γήπεδο ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΑΓΩΝΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟ

Απίστευτες καταστάσεις στο Αλεξάνδρειο από τον Αναστόπουλο. Ο ρέφερι διέκοψε το παιχνίδι 42 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του ημιχρόνου (!!!) χωρίς κανένα απολύτως λόγο. Φαίνεται και με τα σφυρίγματά του στο πρώτο ημίχρονο ότι μάλλον…ζαλίστηκε υπερβολικά από το γεγονός ότι τον βρήκε- χωρίς καμία απολύτως πρόθεση- ένα πακετάκι από τα χαρτάκια που πέταξαν στον αγωνιστικό χώρο οι φίλοι του ΑΡΗ και πλέον με το παραμικρό βρήκε την ευκαιρία να πάει στα αποδυτήρια.

Το παράδοξο είναι ότι δεν ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ στα 42 δεύτερα και είναι κάτι παραπάνω από εμφανές ότι αυτό συμβαίνει για να μην υπάρχει η πίεση από την έδρα, με τον κόσμο του ΑΡΗ παρά  τα πολλά ανάποδα σφυρίγματα να έχει υποδειγματική στάση. Ωστόσο την στιγμή που πέρσι στο κλειστό της Πυλαίας έπεφταν η μία κροτίδα μετά την άλλη και άνοιξε ακόμα και μάνικα με νερό, ο Αναστόπουλος στην ουσία δημιουργεί θέμα και τεντώνει τα νεύρα όλων στο Αλεξάνδρειο με μία απαράδεκτη απόφαση διακοπής χωρίς μάλιστα καμία απολύτως προειδοποίηση!

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ζητάει εκκένωση γηπέδου ενώ φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο ότι δεν τον βρίσκει κανένα αντικείμενο. Αν υπάρξει εκκένωση θα πρόκειται ΓΙΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΑΦΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΘΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ!

Προτεινόμενα Άρθρα