Κάτι θα είχε στο μυαλό του…

από AllAboutARIS

Η απόφαση του Δημήτρη Καλαϊτζίδη να μην πάρει δεξί μπακ το καλοκαίρι παραξένεψε αρκετούς καθώς πλην του Ψυχογιού δεν υπάρχει κανείς άλλος στο ρόστερ που να ξέρει την θέση.

Η απόφαση του Δημήτρη Καλαϊτζίδη να μην πάρει δεξί μπακ το καλοκαίρι παραξένεψε αρκετούς καθώς πλην του Ψυχογιού δεν υπάρχει κανείς άλλος στο ρόστερ που να ξέρει την θέση. Και αν με τον Καμπανιακό υπήρξε αναγκαστική αλλαγή κατά την διάρκεια της αναμέτρησης  του μοναδικού δεξιού οπισθοφύλακα τώρα ο έμπειρος τεχνικός καλείται να βρει λύση από το ξεκίνημα.

Ο Νίκος Ψυχογιός είναι τραυματίας και ο προπονητής του ΑΡΗ είναι αναγκασμένος να βρει την καλύτερη δυνατή λύση για την αντικατάστασή του. Εκτός απροόπτου αυτός που θα παίξει την Κυριακή θα είναι ο Μίλτος Λιόνης ο οποίος ωστόσο είναι αριστερός μπακ χαφ ενώ έχει παίξει στο παρελθόν και στον άξονα. Άλλες λύσεις που σκέφτηκε ο 57χρονος προπονητής είναι ο Καλούδης Λεμονής που είναι ανασταλτικός μέσος  και ο Ντούγκα που είναι χαφ.

Το ερωτηματικό για τον λόγο που δεν αποκτήθηκε δεξί μπακ για εναλλακτική λύση παραμένει. Σίγουρα κάτι θα είχε στο μυαλό του ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης. Αυτό που επιθυμεί σίγουρα τη δεδομένη στιγμή όλος ο ΑΡΗΣ είναι να μην αποδειχθεί λάθος η απόφαση της μη απόκτησης άλλου καθαρόαιμου μπακ.

Προτεινόμενα Άρθρα