Έκανε…31 ο Ερασιτέχνης!

από AllAboutARIS

Όλα τα ονόματα του νέου ΔΣ του ΑΣ. Ποιοι ορίζονται ως τακτικά και ποιοι ως αναπληρωματικά μέλη.

Μπορεί τις προηγούμενες μέρες να υπήρχε η αίσθηση ότι κανείς δεν θέλει να μετέχει στο νέο συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΑΡΗ, αλλά προκύπτει ότι τελικά έστω και την ύστατη στιγμή βρέθηκαν οι άνθρωποι που θα αναλάβουν να “τρέξουν” τις εξελίξεις και να σηκώσουν το φορτίο.  
 
Χρήστος Γρόλλιος και Σπύρος Χριστοφορίδης κατέθεσαν στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης το δικόγραφο για τον ορισμό της διοίκησης του ΑΣ με εξάμηνη θητεία συμπεριλαμβάνοντας συνολικά 31 άτομα!!! Οι 15 θα είναι τα τακτικά μέλη του ΔΣ του ΑΣ. Πρόκειται όπως ενημέρωσε και νωρίτερα το AllAboutARIS για τους κ.κ. Χατζή, Λ. Παπαδόπουλο, Δεσύπρη, Γαβριηλίδη, Ψηφίδη, Αναστασίου, Οικονόμου, Γιαννάκη, Αγγελούση, Ιωάννου, Μιλτιάδη Ζορπίδη, Αγραφιώτη, Αναστασιάδη, κα.Παπαδημητρίου και Σάββα.

Παράλληλα ορίστηκαν και ακόμα 16 μέλη ως αναπληρωματικά, ανάμεσα στους οποίους και ο κ. Πλαγάκος. Τα περισσότερα εκ των αναπληρωματικών μελών είναι έφοροι σε διάφορα τμήματα, ενώ παρέμειναν και ορισμένοι από το συμβούλιο του Χ. Παπαγεωργιου. Πιο συγκεκριμένα ως αναπληρωματικά μέλη θα οριστούν οι κ.κ Πλαγάκος, Κωτσόπουλος, Μπούμπουρας, Σαρηγιαννίδης, Θεοτόκης, Δημαρέλης,Η. Κωνσταντινίδης, Νικολακάρου,Καγιάς, Κουντουρδάς, Σαμόπουλος, Σαρδέλης, Μάνσαλη, Σδούκος, Δερμανόπουλος και Αθανασούδης.

Ο ορισμός τους από το Ειρηνοδικείο είναι τυπική διαδικασία, ώστε να αντικατασταθεί το υπάρχον ΔΣ υπό τον Τάσο Οικονόμου.

Προτεινόμενα Άρθρα