«Στου Μακεδονικού θα γίνει το ματς»

από AllAboutARIS

Βέβαιη η απόφαση της αστυνομίας για να διεξαχθεί το Ηρακλής Αμπελοκήπων-ΑΡΗΣ στο γήπεδο του Μακεδονικού όπως τόνισε στο «AllAboutARIS on AIR» ο αντιπρόεδρος των γηπεδούχων Κώστας Ατματζίδης.

Βέβαιη η απόφαση της αστυνομίας για να διεξαχθεί το Ηρακλής Αμπελοκήπων-ΑΡΗΣ στο γήπεδο του Μακεδονικού όπως τόνισε στο «AllAboutARIS on AIR» ο αντιπρόεδρος των γηπεδούχων Κώστας Ατματζίδης. Πιο συγκεκριμένα ο παράγοντας της ομάδας τόνισε: «Αύριο το πρωί θα παρθεί η απόφαση στην Αστυνομική διεύθυνση όπου θα γίνουν τα μέτρα τάξης και ασφάλειας.

Ουσιαστικά η αστυνομία θα πάρει την απόφαση. Το ματς εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα γίνει στο γήπεδο του Μακεδονικού καθώς στο Καυτατζόγλειο που ζητήσαμε να γίνει την Δευτέρα παίζει ο Ηρακλής και δεν γίνεται να διεξαχθούν δύο παιχνίδια σε δύο μέρες, ενώ και στο «Κλεάνθης Βικελίδης» το απέρριψε άμεσα η ΕΠΟ. Ζητήσαμε να γίνει το ματς Σάββατο κάτι που το δέχθηκε και ο ΑΡΗΣ όπως το πρότεινε και η ΕΠΟ και η αστυνομία. Δυστυχώς πέσαμε στο ντέρμπι του μπάσκετ.

Εμείς θα θέλαμε να γίνει το παιχνίδι και στην έδρα μας αλλά το γήπεδο στους Αμπελόκηπους δεν μπορεί να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Υπάρχει μία κερκίδα μόνο και δεν υπάρχουν εκδοτήρια. Είναι εκτεθειμένο το γήπεδο από όλες τις πλευρές. Στου Μακεδονικού μπορούν να διατεθούν 6.500 εισιτήρια. Είναι επαρκές και ασφαλές. Η μία κερκίδα είναι μόνο κλειστή», είπε αρχικά ο έμπειρος παράγοντας και συνέχισε:
«Είναι χαρά και τιμή που υποδεχόμαστε τον ΑΡΗ, μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα δεν πιστεύαμε ότι θα παίξουμε με τον ΑΡΗ. Όπου και να παίζει όλες οι ομάδες προσδοκούν σε έσοδα. Τεράστια ομάδα με πάρα πολύ κόσμο. Είναι ζήτημα χρόνου να βρει τα πατήματά του. Και με τις τελευταίες προσθήκες μόλις βρει ρυθμό ο ΑΡΗΣ θα καθορίσει και τις εξελίξεις στο πρωτάθλημα. Όταν ρολάρει και δεν θα έχει κάποια παράπλευρη απώλεια δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να πετύχει τον στόχο του».

Για τον στόχο του Ηρακλή Αμπελοκήπων και για την βοήθεια που παρέχουν κάποιοι παλιοί παράγοντες του ΑΡΗ στην ομάδα τους ο κ. Ατματζίδης ανέφερε: «Δεν έχουμε κάνει το καλύτερο ξεκίνημα αλλά πιστεύουμε πως θα ανεβούμε σύντομα. Έχουμε αξιόλογη ομάδα. Στόχος μας είναι η παραμονή στην κατηγορία. Η ομάδα όλα αυτά τα χρόνια στηρίζεται σε 10 ανθρώπους σε 10 καλούς φίλους. Δύο από αυτούς είναι ο Λάμπρος Γράντας και ο Ντίμης Παπαϊωάννου. Είναι προσωπικοί μου φίλοι και χαίρομαι πως μας βοηθάνε».

Προτεινόμενα Άρθρα