"Να γεμίσει το γήπεδο με ΠΑΟΚ"

από AllAboutARIS

"Ηταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι"

Ο κορυφαίος του ΑΡΗ στη νίκη επί του Πανελευσινιακού, Αλέξανδρος Βεζένκοφ, μίλησε στο AllAboutARIS και τον Γιώργο Σπέντζο, αναφερόμενος τόσο στο παιχνίδι όσο και στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, στέλνοντας το δικό του μήνυμα στον κόσμο.

Αναλυτικά: 

Για το παιχνίδι: “Ηταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παρουσιαστήκαμε τόσο σοβαροί, ειδικά στην άμυνα που είναι η δύναμη μας. Δεχθήκαμε 42 πόντους. Αυτό πρέπει να το κοιτάξουμε, γιατί και μέσα στην Κηφισιά δεχθήκαμε 40 πόντους στο ημίχρονο”.

Μετά παίξαμε πάρα πολύ καλά, ειδικά στο τρίτο δεκάλεπτο. Σίγουρα ο τραυματισμός του Τόμας μας επηρέασε αλλά συνεχίσαμε δυνατά και κερδίσαμε σημαντικές μάχες για να πάρουμε τη νίκη”.

Για τα πολλά τρίποντα των γηπεδούχων: “Σίγουρα, γιατί όταν μία ομάδα ζει με τα τρίποντα, πεθαίνει και με τα τρίποντα. Παίξαμε καλύτερη άμυνα για να μην τους δώσουμε σουτ και μέσα από αυτήν καταφέραμε να κερδίσουμε. Μία νίκη που την αφιερώνουμε στον Τόμας, ο οποίος ήταν ο άτυχος της βραδιάς. Είμαστε δίπλα του και ευχόμααστε να τον έχουμε σύντομα κοντά μας”.

Για την παρουσία του κόσμου: “Σε όποιο γήπεδο και αν πάμε ο κόσμος έρχεται. Αυτό μας κάνει πιο δυνατούς και τον ευχαριστούμε. Αν γίνεται, θα θέλαμε να γεμίσει το Σάββατο το γήπεδο, στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, για να μπορέσουμε να πάρουμε μαζί τους έναν πολύ σημαντικό αποτέλεσμα”.