Πρώτα φιλικό, μετά βράβευση

από AllAboutARIS

Φιλικό παιχνίδι στη Βέροια και εν συνεχεία βράβευση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» περιλαμβάνει η αυριανή ημέρα για τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΑΡΗ.

Οι πρωταθλήτριες της περσινής Β’ Εθνικής στο γυναικείο ποδόσφαιρο προετοιμάζονται για την επιστροφή τους στη μεγάλη κατηγορία. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ο ΑΡΗΣ θα αντιμετωπίσει αύριο σε φιλικό παιχνίδι στη Βέροια τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας. Ο αγώνας θα αποτελέσει άλλη μία ευκαιρία για τον Ηλίας Σαλαμανή, να δει στην πράξη και σε συνθήκες παιχνιδιού αυτά στα οποία δουλεύει με τις παίκτριές του στην προπόνηση.

Μετά το τέλος του φιλικού η ομάδα θα πάει κατευθείαν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για να παρακολουθήσει το παιχνίδι της ανδρικής ομάδας με τον Εθνικό Νέου Αγιονερίου και στο ημίχρονο να πραγματοποιηθεί η βράβευση των γυναικών και η απονομή των μεταλλίων τους για την περσινή πρώτη θέση στον βόρειο όμιλο της Β’ Εθνικής.

Σήμερα αρχίζουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των κορασίδων με τον πρώτο τους αγώνα κόντρα στα junior (αγόρια) του Ερμή Ευόσμου στις εγκαταστάσεις του Ντίνου Κούη στον Εύοσμο.

Προτεινόμενα Άρθρα