Ξεφώνισε δύο ο Παράσχος

από AllAboutARIS

Με παράπονο για τη συμπεριφορά του Γιώργου Σπανού προς το πρόσωπό του έφυγε ο Γιώργος Παράσχος από τον Ατρόμητο. Ο Έλληνας προπονητής τα έχωσε και στον επιθετικό του ΠΑΟΚ, Δημήτρη Παπαδόπουλο.

Ο Γιώργος Παράσχος έφυγε πικραμένος από τον Ατρόμητο και χωρίς καμία διάθεση να κρύψει το παράπονό του τα «έχωσε», σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον «Arena», στο μεγαλομέτοχο της ομάδας του Περιστερίου, Γιώργο Σπανό.

«Με πείραξε πάρα πολύ ο τρόπος που έφυγα. Αυτή είναι η ανταμοιβή του προπονητή. Είναι η αρρώστια των Ελλήνων παραγόντων και πρέπει ο προπονητής να δίνει κάθε βδομάδα εξετάσεις. Ήταν άκομψο και ο κ. Σπανός δεν είχε τα μούτρα ούτε να μου δικαιολογήσει κάποια πράγματα. Όλα τα έμαθα από τρίτο πρόσωπο.
Με πείραξε η συμπεριφορά επειδή είχαμε μια διαφορετική σχέση με τον άνθρωπο αυτό, υπήρχε μια αλληλοεκτίμηση και δεν περίμενα να μου φερθεί έτσι. Έμαθα να μην χαϊδεύω αυτιά και αυτό που πιστεύω έχω μάθει να το λέω», τόνισε ο έμπειρος προπονητής.

Ο Παράσχος ρωτήθηκε και για τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, νυν επιθετικό του ΠΑΟΚ, τον οποίο χαρακτήρισε απείθαρχο και ιδιότροπο. «Τον Παπαδόπουλο ως ποδοσφαιριστή του βγάζω το καπέλο. Στη θέση όπου παίζει είναι πολύ καλός. Αν δεν τον ήθελα στον Ατρόμητο είναι επειδή μου δημιούργησε πολλά προβλήματα. Συνολικά έβαλε 17 γκολ αλλά ήθελα να σώσω και τους υπόλοιπους παίκτες. Είναι προβληματικός ο χαρακτήρας του. Είναι απείθαρχος και ιδιότροπος».

Προτεινόμενα Άρθρα