"Θα λυθεί το θέμα με τα συμφωνητικά των παικτών"

από AllAboutARIS

Ο Παναγιώτης Ζουμπουρίδης τοποθετήθηκε για τις εξελίξεις στον ΑΡΗ μιλώντας για όλα τα τρέχοντα ζητηματα

Ο Παναγιώτης Ζουμπουρίδης τοποθετήθηκε για τις εξελίξεις στον ΑΡΗ μιλώντας για όλα τα τρέχοντα ζητηματα
Για τον κ. Γαλανό τόνισε αρχικά μιλώντας στον Αρένα:
«Μια χαρά τα πάει. Είναι ένα μήνα στην ομάδα και τα πράγματα πάνε με γοργούς ρυθμούς».

Γι’ αυτά που ακούγονται προσέθεσε:
«Δεν υπάρχει αυτό που ζούμε. Πιστεύω πως ο κόσμος πρέπει να διασταυρώνει το ότι γράφει και ότι λέγεται και μετά να βλέπει τι γίνεται. Δεν μπορεί ο Άρης μέσα σε ένα μήνα να γίνει Ολυμπιακός και να έχουν στρώσει τα πράγματα σε ένα μήνα».

Για το αγωνιστικό κομμάτι του Άρη υπογράμμισε:
«Αυτό είναι το βασικότερο. Αν δεν μπαίνει η μπάλα στα δίχτυα τότε τι κάνουμε; Αυτή τη στιγμή ο Άρης λειτουργεί ως οικογένεια. Ο κ. Καλαϊτζίδης, ο κ Γαλανός, εγώ και οι υπόλοιποι λειτουργούμε ως οικογένεια. Όταν δεν μπορεί ο ένας, τον καλύπτει κάποιος άλλος. Είμαστε μια οικογένεια μαζί με την ΚΜΑ και τον Α.Σ. και σήμερα θα βρεθούμε στις 8:30 για να προχωρήσει η εκκαθάριση και προχωράμε για τους χορηγούς, τα τηλεοπτικά τις φανέλες. Βγήκε ένα θέμα σήμερα για τη φανέλα και έχουμε ραντεβού με μία πολυεθνική για να κλείσουμε για μία φανέλα. Ένα μήνα είναι η διοίκηση και αναπνέει, ο Άρης ήταν στην εντατική και το τελευταίο ένα μήνα ζει. Υπάρχει αμφισβήτηση για το ένα για το άλλο και ο Α.Σ. είναι κάθε μέρα στα γραφεία και ελέγχει. Ο πυρετός αυτός πρέπει να φύγει από τον Άρη και θα φύγει».

Για τη συνάντηση για τη χορηγία φανέλας απάντησε:
«Μπορεί να έχουμε κάνει κάποιες συμφωνίες, αλλά κοιτάμε πάντα για το καλύτερο. Ο Άρης πλέον είναι επιχείρηση».

Για τη συνέντευξη Τύπου του Γαλανού που θα δώσει είπε:
«Εμένα δεν μ’ αρέσει αυτό και δεν πρέπει να τα βγάλει στη φόρα. Υπάρχει καμία άλλη ομάδα να βγαίνει και να δημοσιεύει τα οικονομικά; Υπάρχει ο Α.Σ. και όποιος θέλει μπορεί να έρθει να ελέγξει. Ο κ. Γαλανός αυτή τη στιγμή επενδύει σε μία εταιρία και δεν διαχειρίζεται χρήματα. Αν είναι πέντε πάνω ή κάτω τι σχέση έχει; Στην αρχή του πρωταθλήματος είμαστε».

Για τα συμβόλαια που θέλουν οι ποδοσφαιριστές:
«Έτσι πρέπει να γίνει και θα γίνει και είναι μέσα στο πρόγραμμα. Δεν με αφορά εμένα αυτό, αλλά τον κ. Γαλανό και τους συνεργάτες του, αλλά θα γίνει».

Όσον αφορά τα διαρκείας υπογράμμισε:
«Τα διαρκείας θα βγουν την Παρασκευή και όλοι που έχουν πάρει από την ΠΑΕ Άρης, θα μπορούν να έρθουν με τις αποδείξεις ή με τις ταυτότητές τους και να τα πάρουν. Δεν πρόκειται να χάσουν τα λεφτά τους».

Για τα χρήματα που πήγαν από την πώληση του Διούδη υποστήριξε:
«Νομίζω ότι επικοινώνησαν οι κ. Γαλανός και Στεφανίδης και του έδωσε λίστα με το που πήγαν τα λεφτά αναλυτικά».

Για το αν του έκανε πρόταση ο Γαλανός για Γενικό αρχηγό:
«Αυτό είναι κάτι το οποίο θα συζητηθεί και θα οριστεί την επόμενη εβδομάδα. Γίνονται κάποιες κρούσεις και ότι νομίζει ο κ. Γαλανός ότι είναι το καλύτερο για τον Άρη και γι’ αυτόν και να είναι κάποιος άνθρωπος ο οποίος να μπορεί να συνεννοείται μαζί του και με τον Καλαϊτζίδη».

Για το παιχνίδι της Κυριακής:
«Ο Άρης είναι Άρης και πάντα θα μπαίνει για να κερδίζει, η Γ’ είναι μια πρωτόγνωρη διαδικασία και όπως είπαμε σε κάθε ματς οι αντίπαλοι της ομάδας μας παίζουν σαν σε τελικό του κυπέλλου Ελλάδος. Έτσι θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω».

Για το ότι ο κόσμος θα είναι στο πλευρό του Άρη:
«Ο κόσμος είναι περήφανος και μοναδικός και πάντα βρίσκεται στο πλευρό του Άρη και σε οποιαδήποτε κατάσταση».

Για τα διαρκείας ότι δεν πήγαν όπως τα ήθελαν:
«Εντάξει ο κόσμος αν κερδίζαμε και δεν χάναμε από τον Καμπανιακό θα ήταν διαφορετική η κατάσταση στα διαρκείας. Ο κ. Γαλανός αντέχει και προχωράει και τα προβλήματα λύνονται ένα-ένα».

Τέλος κατέληξε για το ενδιαφέρον του αδερφού του κ. Καλαϊτζίδη:
«Άμα ο Άρης ρολάρει και ανέβει στη Β’ Εθνική και γίνει ΠΑΕ θα δείτε πόσοι θα έρθουν γιατί ο Άρης είναι γωνία μαγαζί και είναι από τα μεγαλύτερα μαγαζιά του ποδοσφαίρου. Εμείς στην Γ’ Εθνική παίζουμε με την Καστοριά, την Καβάλα που έχουν πάρει τρόπαια και η κατάντια του ποδοσφαίρου είναι αυτή να παίζουν στην Σούπερ Λιγκ Πλατανιάς και οι υπόλοιποι. Μην νομίζεται πως και ο ΠΑΟΚ χαίρεται που παίζει μόνος του στη Θεσσαλονίκη».

Προτεινόμενα Άρθρα