«Δεν πρέπει να χάσει ούτε ένα βαθμό ο ΑΡΗΣ»

από AllAboutARIS

Ο τεχνικός του επόμενου αντίπαλου του ΑΡΗ, τόνισε ότι η ομάδα του θα έρθει στο «Κλ.Βικελίδης» για να μη χάσει.

Ο προπονητής του Εθνικού Νέου Αγιονερίου, Βασίλης Τραϊανόπουλος μίλησε για την συνάντηση της ομάδας του με τον ΑΡΗ, που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή στο “Κλ. Βικελίδης”, ενώ σχολίασε και το μπάτζετ των «κίτρινων».

«Διάβασα στην εφημερίδα ARENA PRESS για το μπάτζετ του Άρη που είναι 600.000 ευρώ στη Γ΄ Εθνική και έτριβα τα μάτια μου. Το δικό μας είναι στο 20% του Άρη, άρα πέντε ομάδες Γ΄ εθνικής μαζί, φτάνουν το μπάτζετ του Άρη. Κανονικά, ο Άρης δεν πρέπει να χάσει ούτε βαθμό, πουθενά, στη Γ΄ εθνική, εκτός εάν δεν μπαίνει η μπάλα στα δίχτυα. Είναι τεράστιο το μπάτζετ για ομάδα Γ΄ Εθνικής. Ο Άρης βέβαια, είναι μεγάλη ομάδα, με πολύ λαό και είναι περαστικός από την κατηγορία», είπε αρχικά στον «Αρένα» και συνέχισε:

«Για εμάς, την ομάδα του Νέου Αγιονερίου είναι μεγάλη τιμή που θα παίξουμε στο γήπεδο του Άρη και είπα στους παίκτες μου να το χαρούν, γιατί δεν θα έχουν πολλές ευκαιρίες να παίξουν με τέτοιες μεγάλες ομάδες. Ο κόσμος του Άρη, το γήπεδο, όλα είναι φανταστικά και ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Εμείς, θα παίξουμε για να μη χάσουμε, αλλά ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και μπορεί να κερδίζει όλα τα ματς. Υπάρχουν όμως δύσκολες έδρες στη Γ΄ Εθνική, όπως η Αλεξανδρούπολη, η Ελευθερούπολη, η Καβάλα και οι Σέρρες, με τον Πανσερραϊκό, που κι αυτός θα διεκδικήσει την άνοδο».

Προτεινόμενα Άρθρα